úterý 21. března 2017

Schody betonové

Schody betonové

Dodáváme kompletní betonové schodiště na klíč do pracovních dnů. Betonové schody na klíč rychle za výhodnou cenu. Komplet dodávka betonového schodiště levně. Minka Holz- und Metallverarbeitungs- GmbH pre Slovenskú a Českú republiku.


Schody betonové

Vonkajšie betónové schody je možné vyrobiť v rôznych tvaroch. Okrem toho, úzke schody sa do exteriéru nechodia, dom s úzkymi vonkajšími schodmi by pôsobil príliš uzavreto. Prefabrikované schody Nejrůznější schodiště dle představ projektantů a stavebníků lze sestavit z našich prefabrikovaných schodištních stupňů. Jsou mrazuvzdorné, v povrchové úpravě hladké, pískované nebo vymývané.


Všude tam, kde potřebujete překonat výškový rozdíl ploch nejrůznějších úrovní, slouží vybudování pevného venkovního schodiště. Vzájemnou kombinací schodů, nášlapů a dlažby ve stejném povrchu vytvoříme plochy s vysokým estetickým i architektonickým účinkem. Rádi Vám pomůžeme s Vašimi projekty a to jak při tvorbě projektu a doporučení vhodného typu uložení prvků, tak i pokládkou.


Ideálně doplní další prvky například ze sortimentu skladebné nebo terasové dlažby. Drevené nášlapy na schody a betónové schodištia spolu pekne ladia a nie je problém ich napasovať do interiéru, prípadne dizajnové prvky v miestnosti prispôsobiť im. Vyberte si typ dreva, jeho farbu a zariaďte sa v duchu štýlu a trendov, ktoré sa vám najviac páčia.


Nabízíme různé druhy venkovního schodiště, z různých materiálů, záleží na jeho využití. V naší nabídce naleznete požární schodiště, zahradní schody , schody do domu a další. Už na začiatku povieme, že vybudovať betónové schodisko pre začínajúcich domácich majstrov rozhodne nie je najjednoduchšie a rozhodne odporúčame spojiť sa so skúseným odborníkom, ktorý má takéto realizácie už za sebou…Nie je až taký problém v miešaní a vyliatí betónu, ako v správnom výpočte schodiska a príprave konštrukcie debnenia. Morávkem je úplně jiná. V lednu jsem mu volal že potřebuji udělat betonové shody, domluvil se na setkání na místě a tam mi slíbil, že je v březnu udělá.


Od března do června mi přestal brát mobil a když mi to náhodou vzal tak položil. Když jsem se mu konečně v červnu dovolal tak se mi vysmál, že. Schody BARK, TOGO a WOODY jsou věrnou imitací dřeva. Tyto schody skvěle doplňují dlažby z kategorie Natural.


Zcela odlišný je schod DUO STONE, který má štípano-rumplovanou úpravu. Schody s nadčasovým designem, které vynesou každý interiér o úroveň výš, ale i funkční řešení pro venkovní a namáhané prostory. Schody z masivu, skla, oceli i nerezu, kombinované či točité schodiště – vždy u nás vyberete kvalitní české schody , kterým můžete věřit. FEROBET - výrobce betonových prvků: Zámková dlažba, skladebná dlažba, plošná dlažba, vymývaná dlažba, plotové tvárnice, okrasné a opěrné zdi, palisády, schody , vibrolité stříšky, nášlapy, zahradní architektura, květináče a truhlíky, základové tvárnice, technické prvky a mnoho dalšího. Premac ponúka široký sortiment betónových výrobkov.


Schody betonové

Zámková dlažba, betónové ploty, záhradné platne, terasová dlažba, dlažba na schody , svahové oporné tvárnice, palisády, obrubníky, prvky hrubej stavby a iné výrobky z betónu. Schody je možné obložit čímkoliv (dlažba, vinyl, dřevo, laminát, koberec.). Pokud obložíte schody dřevem, nebudou vůbec vrzat, což je velkou výhodou.


Sadro- betonové schody mají po dokončení hladký povrch, proto nemusíte dělat větší úpravy před obložením. Na zadní části interiérových schodů je třeba vyspravit. Ve venkovních podmínkách je však nutné sádrové bednící prvky odstranit (ve venkovních podmínkách by se poškodily), vzniknou tak čistě betonové schody. Po odstranění sádry je však třeba schody povrchově upravit, protože při odstraňování sádry vzniknou povrchové. Schody (schodiště) a zábradlí Schody (schodiště) a zábradlí tvoří dominantu každého rodinného domu.


Dalším železobetonovým výrobkem, na který se specializujeme, jsou betonové schody. Takovéto unikátní designové schodiště vám dokážeme vyrobit v rozměrech i tvarech dle vašeho přání a požadavku. Jsou vhodné do rodinných a bytových domů ale i do provozoven.


Dodáváme schody i do zemí EU: Itálie, Slovenska Rakouska, ale hlavně do ČR. Rádi vyrobíme i Vám přesné a krásné schody na míru, které elegantně zapadnou do Vašeho interiéru a budou Vám dobře sloužit po generace. Na zlepšenie našich služieb využívame cookies.


Prehliadaním týchto stránok beriete na vedomie vyhlásenie o ochrane súkromia na webe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения