pondělí 27. března 2017

Svícen ze sklenice

Vánoční svícen ze zavařovačky, který může zdobit třeba kouzelná zasněžená vesnička, vás vyjde na pár korun, ale přinese spoustu radosti. Všechno na jeho výrobu, která vám navíc nezabere příliš času, najdete doma. Máte doma prázdnou skleničku, tak si zkuste udělat svícínek.


Tady vkládám jen jednu. Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice ?

Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace. Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je jako dekoraci rozmístit na poličky nebo stolky. Vybrané materiály vložte do sklenice. Ozdobte stužkami, kolem hrdla omotejte drátek pro zavěšení. Vložte svíčku a užívejte si krásného pohledu na svícen.


Výroba svícnů ze sklenic, super způsob jak využít staré sklenice. Rozsvícené svíčky a výroba svícnů je pro nás spojena především s adventním a předvánočním časem.

Dny se krátí a my se snažíme o vytvoření příjemné domácí atmosféry. Hledáte inspiraci na lucerny ze zavařovacích sklenic? Zdroj a návod: itallstartedwithpaint. Sklenice v rybářské síti. Pokud preferujete „plážový“ vzhled a dekorace, pak je toto projekt přesně pro vás.


Barvu si můžete přizpůsobit svým preferencím. Později se svícen stal dekorativním prvkem, který tvoří útulnou domácí atmosféru. Plápolající malý ohýnek navozuje zimní atmosféru a krásně zútulní byt. Pěkný svícen si můžeme vyrobit ze starých sklenic nebo zavařovaček. Teplo a světlo svíček navodí tu správnou vánoční atmosféru, a proto by ve vaší domácnosti neměly chybět krásné svícny.


Originální si můžete podle našeho vzoru vyrobit i ze skleniček na víno nebo sekt! Bude zapotřebí tak 2-vrstev. Každou vrstvu nechte alespoň – minut schnout. Jakmile vše zaschne, tak jen opatrně rozstřihněte provázky a odmotejte je od.


Postačí vám pár věcí, které máte doma nebo na zahradě, a vznikne úžasné vánoční světélko, které rozzáří každou domácnost.

Světýlko Jednoduchý svícen jsem vyrobila ze staré zavařovací sklenice a drátovaného srdíčka zdobeného broušenými růžovými korálky. Na terasu nebo zahradu se vám bude hodit svícen ze sklenice , na kterou tavnou pistolí přilepíte skleněné kamínky (Kč) z prodejny dekorací. Jakmile bude celá sklenice polepená přesně tak, jak si přejete, nechte lepidlo zaschnout.


Pak už jen stačí vložit do sklenice svíčku a zapálit. Svícen ze zavařovací sklenice. Výbornou dekorací jsou i zavařovací sklenice. Rozhodně se jich nezbavujte a nechte si je právě na vánoční dekorace.


Ze zavařovacích sklenic si můžete vytvořit nejrůznější svícny, ale také vázičky, kořenky nebo i celý lustr! Do sklenice nasypte ozdobné kamínky, mušličky, celou skořici nebo přírodní plodiny a upevněte zde svíčku. Kolem sklenice lze uvázat ještě mašle nebo kus jutové látky.


Stačí pár minut a obyčejnou sklenici od zavařeniny nebo okurek proměníte v zajímavý svícen , který prozáří dlouhé zimní večery. Pokud máme ve sklenici dostatečné množství cukru a na kartonu vše drží, obkroužíme tavnou pistolí okraj kartonu a přilepíme jej ke skleničce tak, aby všechny ozdoby byly uvnitř sklenice. Spoj pak oblepíme stužkou libovolné barvy nebo hrubším jutovým provázkem, záleží, v jakém stylu budeme svícen chtít.


Já jsem našla doma zbytek pytloviny, kterou jsem omotala okolo sklenice , ale lze použít jakýkoliv jiný jutový provázek nebo stuhu. Juta Herkulesem krásně drží a na jutu lze pak přidělat tavnou pistolí jakékoliv komponenty. Kdybyste přidělávali přímo na sklo nebude Vám to tak dobře držet. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.


Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Za pár korun (musíte koupit svíčky) hodně radosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения