středa 29. března 2017

Posypový vozík gardena

Posýpacie vozíky GARDENA sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu odolného voči korózii a nárazom. Profilované kolesá ponúkajú optimálnu priľnavosť na všetkých povrchoch pri všetkých typoch aplikácie. Posýpací vozík XL má navyše kryciu dosku pre presný rozptyl v rohoch.


Profilovaná kola nabízí optimální přilnavost na všech površích při všech typech aplikace. Sypací vozík XL má navíc krycí desku pro přesný rozptyl v rozích. Posuvný kryt je opatrený tesniacim okrajom, ktorý tesne uzatvára zásobník a zabraňuje sypaniu, keď vozík stojí. GARDENA sypací vozík XL se ideálně hodí pro běžný rozptyl hnojiv a posypových materiálů na větších plochách.


Krycí panel na rozmetacím kotouči umožňuje přesný. Gardena Classic posypový vozík 3zaujme svým inovativním a vysoce elastickým rozmetacím válcem pro přesné dávkování osiva. GARDENA posýpací vozík XL sa ideálne hodí pre bežný rozptyl hnojív a posypových materiálov na väčších plochách.


Kola mají volnoběžnou funkci, což znamená, že vozík rozmetá pouze pokud je tlačen dopředu, nikoliv při tažení zpět. Veškeré informace o produktu. Posypové vozíky a rozmetadlá.


V závislosti na ročnom období i súčasnej potrebe ho možno použiť pri siatí, hnojení alebo solení v zimných mesiacoch. Gardena sypací vozík XL se skvěle hodí pro pohodlný rozptyl hnojiv a posypové soli na větších plochách. Rozsah rozptylu se pohybuje v závislosti na rychlosti chůze od do metrů (r = - m).


Všetky informácie o produkte. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Rozmetač hnojiva – ručný sypač pre jednoduchý.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vozík je opatřen gumovými nafukovacími koly s výrazným vzorkem, které dobře přenášejí pohyb vpřed do rotačního p. Kúpte si posypový vozík HECHT ktorý vám veľmi uľahčí prácu na vašej. Doporučeno pro travnaté plochy do cca 3m2. S inovovaným, velmi elastickým sypacím válcem a regulační lištou pro přesné.


Vozík Gardena CLASSIC 5z vysoce kvalitního plastu lze využívat celoročně a nezaskočíte jej ani rozměrnější zahradou. Vozík se ideálně hodí pro běžný rozptyl hnojiv a posypových materiálů na větších plochách. S inovativním, vysoce pružným rozmetacím válcem pro přesné dávkování. Snadné ovládání pomocí rukojeti, možnost nastavení množství sypaného materiálu.


Speciální rozmetací válec rovnoměrně rozptyluje posypový. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. HECHT, Gardena , Kreator a dalších.


Nabídka kvalitních posypových vozíků pro malé, střední i velké plochy. Vozíky na posypovou sůl disponují robustní konstrukcí a zásobníkem pro posypový materiál. Jednoduchá manipulace, montáž a rozmetací zařízení s volbou šíře posypu.


Nabídku tvoří posypové vozíky s madlem, posypový vozík tažený a vozík nesený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения