pátek 17. března 2017

Papírové ručníky heureka

Společnost ACTAPOL, spol. Nosným programem společnosti je poskytování úklidových služeb a hygienického servisu ve spojení s prodejem hygienických potřeb, profesionálních čistících a desinfekčních prostředků a profesionálních čistících a mycích strojů. Elektrický zásobník na papírové ručníky v roli Katrin Inclusive SYSTEM Barva: černá. Skládané papírové ručníky SCOTT modré barvy s patentovanou technologií tkaniny s vysokou absorpcí AIRFLEX, díky níž se ručník neroztrhne ani nepromáčí.


Ručníky jsou příjemné na omak a poskytují vynika. Papírové ručníky v roli midi, středové odv. Možnost středového odvíjeníRychlá a velká schopnost absorpce pro maximální spokojenost už. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Z-Z rucniky - Vyhledávání na Heureka. Nabízíme alternativní zboží - viz.


Všechny informace o produktu Odkapávače WZásobník na skládané papírové ručníky bílý, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze WZásobník na skládané papírové ručníky bílý. Zásobník na papírové ručníky z nerezu Provedení: nerez mat Hotelový program nabízí specifickou řadu ko. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. Vybírejte si Metly podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


PAPIEROVÉ UTERÁKY - Vyhľadávanie na Heureka. Zde se nacházíte: Heureka. Máte vybrané filtry: Katrin.


Jednorázové papírové ručníky pro multifunkční využití - vysoce hygienické, vynikající absorpce, ekonomicky výhodné, recyklované, natural, šedé, bílé, zelené. V roli - 1vrstvé, 2vrstvé, perforované i neperforované, různý návin (až 3m - TORK MAXI), s dutinkou i bez, s vnitřním odvíjením. Vyberte si u nás papírové ručníky. Textilní vybavení do Vaší koupelny a kuchyně z přírodních materiálů. Bambusové ručníky a osušky - vysoce savé, hedvábně měkké, velmi prodyšné, trvanlivé.


Dále v naší nabídce najdete utěrky, kuchyňské zástěry, postelové přehozy, deky a další zajímavé artikly. Vybírejte si Odpadní nádobky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nábytek Bytové doplňky a dekorace Doplňky do kuchyně Kuchyňské náčiní Metly AllServices vybaveniprouklid.


Papírové ručníky heureka

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vystřihovánky a papírové modely. Vyroben je z bílého ABS plastu se světle šedou základnou. Vybírejte si Ubrousky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Velkoobchod papírová hygiena-KARKO PAPER s. Profesionální úklidová drogerie CLEAMEN. Vybírejte si Vysoušeče rukou podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vybírejte si Doutníky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. TORK Zásobník na skládané papírové ručníky Tork C-box Mini, černý.


Nejprodávanější produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения