čtvrtek 23. března 2017

Držák kola na zeď za rám peruzzo

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Podrobné informace a možnost zakoupení produktu držák kola peruzzo art. Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně.


Hodnocení produktu držák kola peruzzo art. To si raději uklidíme svého dvoukolého miláčka do bytu nebo na balkón.

A aby tady zbytečně nezabíralo místo, umístíme jej na držák kola na stěnu. Třeba takový, jaký si vyberete tady u nás. Máme držáky, na které zavěsíte kolo za pedál, přední kolo, za osu, za rám a dokonce i kladkové držáky na kolo na strop. Děkuji,s pozdravem Vlasák Jiří. Dobrý den, mám prosbu potřeboval bych přesný vnější rozměr tyčí k vůli tomu jestli se mně vejdou pod rám a přesnou délku tyčí,mám řídítka široká cm.


Skladem - materiál Fe- držák kola na zeď pod horní rámovou trubku- sklopný- délka nosných tyčí od zdi cm- rozteč nosných. Peruzzo Orion držák kola na zeď za rám.

Držáky kola na zeď , KACERLE. Park Tool hák se závitem. Určený k zavěšení za rám jízdního kola. Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa?


Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. Vhodný pro pánská i dámská kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola.


Lze ho použít jak ke skladování kola , tak k provádění drobné údržby (seřízení řazení a brz výměna komponentů apod.). Force držák kola na zeď za rám sklopný Fe, černý. Super B TB-WSmontážní stojan- zdarma.


Na držáky kol pro uchycení na zeď nebo strop zavěsíte horská, crossová i městská kola za přední osu, kolo či pedály. Sklopný držák Force na zeď pro zavěšení jízdního kola za rám. Praktické řešení pro skladování kol.


Pouze pověsíte bicykl za horní rámovou trubku. PEDÁLSPORT PDS-DK-P držák kola za pedál na zeď : 3K č.

NOSIČ PERUZZO PARMA FE ZADNÍ NA KOLA. Nosič kol na tažné zařízení PARMA 2. DRŽÁK PERUZZO KOLA FE OBJÍMKA 5CM. Ve Vašem prohlížeči není aktuálně povoleno spouštění Javascriptu. Věšáky na kola na zeď a stěnu za pedál či rám. Provedení úchopů kola máme v několika variantách, ať již za rám , pedál či za kolo.


Nejen) v této kategorii zkrátka seženete kvalitu. Ba co více, garantujeme Vám příznivé ceny všech držáků jízdních kol! A to je jistě také dobrá zpráva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения