pondělí 27. března 2017

Kreativita hobby praha 2016

Veletrh nejen pro tvořivé. Tvořivé dny pro všechny kreativní lidičky. Handmade výrobky, workshopy, dílničky, materiály a pomůcky, kreativní potřeby. Vše pro vaše tvoření na jednom místě.


Zaškrtnutím souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním vyplněných osobních údajů po dobu let společností TADRA TRADE ON s. Materiály, pomůcky a nápady pro Vaši tvorbu. Ostatní akce Praha veletrh Kam v Praze na výlet? Menšie deti od rokov si môžu vymaľovať keramické vymaľovánky. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Radiopaláci v Praze na Vinohradské 40.


Budeme opět tvořit od korálků pro pletení. Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají vzhledem k opatřením přijatým vládou ČR k nákaze Covid-19. Chcete se svými dětmi vyrazit na zajímavou akci z oblasti sportu, vzdělávání, kultury či zábavy?


Webová stránka Kam s dětmi nabízí přehledný seznam rozmanitých aktivit pro mladší i starší děti, ze kterých je možné vybírat podle mnoha parametrů. Nechystáte se na Úřad městské části Praha zbytečně? Kč Vlož do kalendáře Výstava pro všechny co mají rádi tvoření, materiály, pomůcky, workshopy, dílničky pro malé i velké, handmade výrobky. Ponúkaný sortiment výrobkov bol naozaj pestrý.


Workshopy pro děti a dospělé. Přijďte se podívat na 7. Zdravíme všechny, kteří se chystají na 7. Kreativita - Hobby - Výstaviště Praha Holešovice 22. Stejně, tak jako v Brně se i tentokrát budeme věnovat tzv. One page projektům (vše bude vyrobeno z jedné scrapbookové stránky velikosti 35×35). V tomto tématu se nesl víkend 30.


Byl to první ročník, který se konal v Liberci. Já prozatím vždy navštěvovala výstavu kreativity v Dubči. Toto bylo o poznání menší, ale jsem si jistá, že každý teda asi spíše každá si v tom našla to své. Najdete zde vše pro svoji inspiraci i tvorbu ať se již jedná o materiály, pomůcky, nářadí, literaturu či odbornou pomoc.


Súčasťou akcie budú workshopy vystavovateľov, aj návštevníkov. Starej tržnici v Bratislave. Kontakt na pořadatele ZDE. Akce pro děti Výstava pro všechny, kteří rádi tvoří.


Jako každý rok se opět i letošní podzim chystáme do Prahy na veletrhy FOR TOYS a samozřejmě MODEL HOBBY. Letos nás však najdete přímo na MODEL HOBBY v hale 3. KREATIVITA - HOBBY Praha , Prague událost. Naše modelářská část bude součástí společného stánku s prezentací CPM a stánkem ABC!


Kurzy betonování a mozaiky, délka cca hodin, odvezete si výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения