úterý 14. března 2017

G21 paradiso big návod

Pro hrubou představu: kg masa nakrájeného na plátky zabere sušící plata, kg jablek zaplní všech šest plat. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Ensure that the appliance is dry before attempting to dehydrate food. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Potraviny absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Sušení je alternativou jiných druhů. Sušenie potravín je ďalšou z možností, ako jedlo uchovať dlhodobo chutné, bez toho aby došlo k úbytku jeho vitamínov, minerálov a ďalších dôležitých látok.


Sušenie sa vykonáva prostredníctvom procesu, ktorý využíva vzduch k dehydratácii ovocia. GParadiso Big , čierna. Díky šikovné sušící paletě, jejíž patra jsou výškově nastavitelná, pojme velké množství surovin.


To si zanecháva svoju chuť, textúru a vôňu. Ty se navíc k povrchu nelepí. Přístroj disponuje tichým provozem a kvalitním provedením, nechybí mu nastavení teploty, časovač ani automatické vypnutí.


Je velká nejen svým jménem, ale také výkonem, který ji se svými 5W řadí mezi špičku. Sušička je velmi spolehlivá, a to díky použitým kvalitním materiálům a zpracování. Vďaka šikovnej sušiacej palete, ktorej pláty sú výškovo nastaviteľné, pojme veľké množstvo surovín, ktoré sa navyše neprilepia k povrchu. Celkově má Big hodně laciné zpracování, působí dojmem, že se musí zanedlouho rozsypat. W je v této cenové kategorii vysoko nad průměrem.


Zpracování a použití kvalitních materiálů zase dodalo této sušičce tolik ceněnou spolehlivost a pohodlí při užívání. Spracovanie a použitie kvalitných materiálov zase dodalo tejto sušičke na ovocie tak veľmi cenenú spoľahlivosť a pohodlie pri používaní. Doprava zdarma Oceněno.


Vo výbave má sušiacich plat. Její hlavní předností je velká plocha sušících plat, takže uživatelé, kteří potřebují sušit větší množství potravin naráz, si přijdou na své. Foods inside the dehydrator absorb the heat and release moisture in form of steam.


Obecně i na českém trhu platí, že průměrně mají sušičky v základu 5-plat. V případě potřeby je ve většině případů možné plata přikoupit, takže jich můžete. Pak si nezapomeňte ke své sušičce opatřit také síta s jemným děrováním, která vám umožní sušit menší plody - borůvky, brusinky nebo hrášek. Existuje ještě silnější argument pro její koupi? Sušičky potravin se hodí pro ty, kteří mají na konci léta přebytky ze zahrádky.


Jablečné křížaly v zimě potěší. Některé sušičky jsou určeny i pro domácí sušení masa, těstovin nebo květin. U této sušičky potravin Paradiso big , black Vám garantujeme v záruční době zajištění ODVOZU ZDARMA do centrálního servisu výrobce. Věříme, že tento extra servis Vám zmenší starosti při případné reklamaci a přispěje k pozitivnímu vnímání našeho obchodu, který není pouze anonymním prodejcem.


Je opatřena výškově nastavitelnými platy, každé s nosností kg, na které můžete ovoce a zeleninu pohodlně vyskládat. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения