středa 15. března 2017

Broušení nožů brno

Jít do Proč u nás Proč u nás. Brousíme na nových strojích nejlepších značek Tormek, Haim, Dick, Maier. Při broušení používáme nejmodernější postupy. Jsme autorizovaným prodejcem německých kuchyňských nožů. Broušení nožů se často podceňuje a domácnosti tak používají.


Broušení nožů brno

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MP Kaindl s. Ruční výroba nožů , nože na zakázku, ruční výroba nožů , broušení nožů , ručně dělané nože, ručně vyráběné nože Brno. Stálé a akční nabídky pro výrobu profesionálních nožů. Ostříme i brousíme řadu dalších nástrojů. Neváhejte nás kontaktovat!


Ceník průběžně doplňujeme. V případě, že jste poslali nástroje poštou, je k ceně za broušení nutné připočíst poštovné a dobírku ve výši 1Kč. Co se týká právě nožů , tak tu najdete ty od značky Wüsthof, a také, známé kapesní nože od Victorinox.


Broušení nožů brno

Mě tu potěšila i velká nabídka manikúr a manikúrních nůžek – dlouho jsem dobré sháněla a tady konečně našla. Brno galvanické pokovování, Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Nůžky si samozřejmě můžete do jisté míry nabrousit i sami doma. Neodborným broušením můžete ovšem nůžky nenávratně poškodit. I kvalitní broušení nůžek má totiž svá pravidla.


Různé druhy nůžek navíc vyžadují různé postupy broušení a to nejen kvůli rozdílům v rozměrech. V metodě BFD je budoucnost broušení. Tuto metodu používá i stále více extraligových hráčů. Další službou je PROFILOVÁNÍ nožů bruslí (runnerů).


Broušení nožů brno

Profilování je vybroušení tvaru nože (kolébky), v dnešní dobe již nutná součást vybavení hokejisty. Při profilování používáme jak brusku BLADEMASTER Platinum. Specializujeme se také na tvarové broušení nožů , ostření a broušení nůžek. U nás Vám nabrousíme všechny druhy kuchyňských nožů (včetně keramických), řeznické nože, nože do kutru, ale i další nástroje. Už Vás nebaví mít doma či ve firmě stále tupé nůžky nebo nože?


V tom případě využijte našich služeb. Budeme se těšit, když vyzkoušíte naši brusírnu v Brně. Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů. Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou. Vodící systém pro broušení nožů a želízek do hoblíků a nůžek pomocí vodních brusných kamenů.


Broušení nožů brno

Varianta bez kamene v základním setu. Broušením vašich zakázek se zabývá náš osvědčený technik s dlouholetými zkušenostmi v oboru broušení kovů. Máme za sebou tisíce precizně nabroušených střihacích hlavic, nožů a nůžek všeho druhu. Nově nabízíme i službu Expresní svoz, díky které se k nám Vaše zásilka dostane co nejrychleji.


Proti broušení ocelových nožů se ovšem jedná o trochu náročnější operaci, kde může nezkušená ruka více pokazit, než opravit. Pojďme se podívat, jak se to dělá, a čemu se naopak vyhnout. Pokud na dodání spěcháte, sledujte v kategoriích položky s popisem skladem, u nich máte jistotu, že budou expedovány v den objednávky nebo druhý pracovní den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения