středa 8. března 2017

Kytování karoserie návod

DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Náklady na materiál a vybavenost převyšují kytování téměř čtyřikrát a pracnost, co se týče času a počtu ukonů tak třikrát. Ahoj lidi v tomto videu vám ukáži jak se dá opravit zrezlý lem a práh jednoduše a rychle. U lemu vám ukáži jak zabránit dalšímu reznutí když se vám objeví pu. CÍNOVÁNÍ KAROSERIE Jednou z možností, jak „doladit“ povrch karoserie před lakováním, je cínování.


Jinak na každém obalu je přesný návod jak natužit,jak nastříkat,jaké ochranné pomůcky a jak dlouho schne. Pokud chcete mít perfektní lak doporučuji po vykytování a vybroušení stěrkových kytů nastříkat tzv. Jakmile se objeví první příznak rezavění karoserie , je třeba neprodleně zakročit, aby z nepatrné bublinky. Nejrizikovějšími místy jsou spodní části karoserie , prahy, podběhy, blatníky a dveře. Hlavním nepřítelem a nejčastější příčinou rezavění je posypová sůl, kterou silničáři udržují v zimě vozovky sjízdné.


Interie a technický stav je jak nový. Rozhodl jsem se že auto potahnu folii, po dlouhém rozhodování jsem vybral zlatou barvu, ale firma co to bude dělat doporučuje vykitovat karoserii. Lemy blatníků Toyota RAV4. Kromě moderního designu a originálního vzhledu mají lemy blatníků také praktické využití. Poskytují ochranu karoserie proti korozi i poškrábání.


První video se vám docela líbilo takže jsem udělal druhou část =P Užijte si jí, a nezapomeňte ji olajkovat, pokud se líbí =P Díky! Návod : Jako první je potřeba automobil dokonale umýt a zbavit jej drobných prachových součástek. Mytí auta je samozřejmě nejlepší provádět ručně, za pomoci měkkého hadříku a speciálního auto-šamponu. Po odstranění všech nečistot auto umyjeme čistou vodou. Také sušení vozu je důležitou součástí.


Provadim kytovani klasickým sklenářským kytem. Chtěl bych se zeptat, jak po nanesení správně kyt zapravit tak, aby byl hezky rovný, hlavně. Jak udělat ze starého okna nové, aniž bychom ho museli totálně vyměnit? Otázka , kterou si klademe každoročně při pohledu na stará dřevěná.


Kdo má doma hravé kluky a fotbalový. Nanášel jsem ho kuchyňským nožem, vypadá to vcelku slušně,ale chtělo by to ještě zarovnat. Na internetu jsem žádný postup nenašel, díky. To,co budeš vyklepávat vybruš pořádně do hladka,ty vyklepaný díry se tim ukážou a pak si to pěkně odmasti a zatmel,pěkně do roviny zabrousit,aby byly ty přechody do stracena hladký.


Ale karoserie - škrábance, oděrky apod. Ten už bych brousil alespoň. OPRAVA KAROSERIE METODOU PDR Metoda PDR (Paintles Dent Repair ) se používá k opravě karoserií, kdy škoda vznikla zejména v důsledku krupobití, dále při parkování, kdy často dochází k odření vlastních dveří od dveří jiného vozu, nebo poškození vznikne cizí osobou vlivem vandalismem apod. Jasný, potřebuju koupit kit, kolem 20 pak brusku, mám, ale co stojí třeba takový práškovač či jak tomu říkáte, nebo jak by to potom vypadalo, když dostanu dolu barvu, obrosuim, zahladim kytem a dát tam jenom sprejovku. Vyklepávací sada na karoserie BGS 865.


Určeno pro opravu karoserií od lehkých promáčklin nebo boulí. Lakýrnické práce a kytování není nutné. Nevznikají žádné barevné rozdíly. Minimalizuje se časová a finanční náročnost opravy.


Obsah:9x polštářek různých velikostí a tvarůSpeciální lepící tyčinky s velmi. Lučenec,teraz Poltár,ktorý bol vtedy jej majiteľom. Dnes je zrejme babička.


Slečnu som viac nestretol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения