úterý 14. března 2017

Sada na holení břitva

Balení obsahuje 1x břit o délce mm. Vlastnosti: - ergonomický tvar nástroje. BŘITVA NA HOLENÍ - LUXUSNÍ DÁRKOVÁ DŘEVĚNÁ KRABIČKA. Vyprodáno Záruka: roky. Luxusní dárková krabička - k dodání pouze k našim břitvám.


Ostrá břitva se prořezává s lehkostí a elegancí i tím nejhustším porostem na bradě. Pořízení břitvy je samozřejmě poměrně velká investice. Na druhou stranu, na rozdíl od běžných strojků na holení , Vám dobrá břitva při šetrném zacházení a péči vydrží po celý život.


Skutečná a nefalšovaná dlouhodobá. Bluebeards Revenge Hipster sada. Břitva na holení Puma Solingen FC5. Co k holení břitvou potřebujete? Mýdlo na holení a štětku, která lépe připraví pleť na holení.


Ta nejlepší je z jezevčích chlupů. Prémiová sada na holení Antiga Barbearia de Bairro. Sada obsahuje: Príncipe Real Hrnek na holení. Kvalitní značkové sady na holení. Tradice starší více než tři sta let.


To prostě nejde uspěchat. Chce to ale kvalitní břitvu. Břitvy, žiletky a štětky na holení skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


BLUEBEARDS REVENGE, MÜHLE, Angry Beards a dalších. Právě pro nás, pro které je holení nebo péče o plnovous něco víc než jen pár minut před zrcadlem denně, se snažíme mít vše potřebné. Protože nás holení a péče o plnovous opravdu baví, většinu zboží máme otestovanou sami na sobě.


Nenabízíme nic, co bychom nepoužili. Spolupracujeme s lidmi, kteří jsou stejní. Vzhledem k tomu, že se jedná o nejvyšší metu v oblasti holení , je potřeba si pořídit kvalitní břitvu.


Propadnete kouzlu klasického holení i vy? Tato klasická sada na holení je již po generace zhotovována výhradně ručně. Tradiční břitva s vyměnitelnou čepelí je údajně první mechanický holicí strojek. Jistě oceníte zázračnou přesnost a ergonomii, která byla vytvořena pro ambiciózní uživatele.


Tradiční sada na holení obsahuje kompletní výbavu se stojánkem, štětkou na holení a břitvou nebo bezpečnostním holicím strojkem. Začátečníkům doporučujeme sadu s bezpečnostím holícím strojkem, se kterým je snažší proniknout do tajů tradičního holení. Každá sada obsahuje vše, co je nutné k tradičnímu holení. Dodáváno v plastovém boxu. Sada na holení Thiers Issard s kompletním vybavením pro vyznavače holení břitvou.


Holení je pro většinu mužů každodenním rituálem. Pro dokonale hladké oholení obličeje bez nepříjemného podráždění potřebuje každý muž tu správnou výbavu. Vyberte si vše, co pro vaše holení potřebujete: klasický nebo elektrický holicí strojek, gel nebo pěnu na holení i náhradní břity.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения