pátek 24. března 2017

Stravovací systém cena

Stravovací systém jednoznačně identifikuje strávníka pomocí karty nebo čipu. Výdejové terminály zobrazí obsluze objednávky při odběru jídla. Variabilitu nastavení ceny menu (určení ceny pro každé menu v závislosti na zařazení strávníka do střediska, kategorii menu, objednávkovém terminálu, z něhož objednávka přišla - např. různá cena pro různé provozovny, jiná cena při objednání přes web, jiná přes terminál).


Stravovací systém cena

Denní přehledy objednaných porcí. Stravovací modul slúži pre prácu s jedálnymi lístkami, so zoznamom stravníkov, s objednávkami jedál a pre nastavenie správania sa stravovacieho systému. Princip Stravovacího systému. Se stravovacím systémem získáte efektivní řešení výdeje a objednávání stravy.


Nahrazuje zastaralý a nepřehledný způsob objednávání jídel na papírových formulářích a výdej na p. Zavedení takového stravovacího systému v praxi maximálně zefektivní a urychlí provoz celé jídelny a. Akční cena Nejprodávanější. Moderní, jednoduchý a přehledný systém pro firemní stravování. Porovnanie dochádzkových terminálov. Pre svoje praktické využitie a jednoduché používanie nachádza stále väčšiu obľubu aj medzi poskytovateľmi sociálnych služieb. Systém sa skladá zo stravovacieho terminálu, smerovača, výdajného terminálu a displeja.


Stravovací systém cena

Vážení stravníci, na obdobie od 30. Strava na voľno bude vydávaná formou balíčkov (bagiet). Strava na víkend bude aj naďalej vydávaná formou balíčkov.


UPOZORNENIE: Systém rozlišuje veľké a malé písmená a podporuje diakritiku. Dodávateľom systému je spoločnosť WEGA LH, s. Systém Vám umožní okamžitý přehled o objednaných a vydaných jídlech. Pokud se strávník pokouší zrušit objednávku po uzávěrce, může své jídlo nabídnout na burze. Objednávky je možné zrušit do uzávěrky.


Pokud se mu nepodaří své jídlo vydražit či vyměnit, musí jídlo strávník zaplatit, i když jídlo vydané nebude. Jídlo je možné objednat přes webové rozhraní nebo. Systém lze nastavit tak, aby sám pozastavil zpracování v případě, kdy je některý z terminálů dočasně nedostupný.


Kdyby z nějakého důvodu nevyhovovalo automatické rozpoznávání příchodů či odchodů, lze systém překonfigurovat tak, že některou klávesu nastavíte jako Příchoda jinou jako Odchod. Moduly Video Galéria Chcem otestovať. Prvý klient Stredná pr. V stravovacom systéme sa definuje kalkulačný vzorec s dotačnými pravidlami a konečná cena stravnej jednotky.


Kompletní docházkový systém u nás můžete nakoupit bez dalších provozních závazků a pouze v rozsahu, jaký skutečně potřebujete. Samozřejmostí pro nás je bezplatná technická podpora a perfektní servis. Dochádzkový systém prispôsobený slovenskej legislatíve. Ponúkame kompletné riešenia pre malé aj veľké podniky, riešenia ON PREMISE alebo CLOUD podľa požiadavky klienta.


Systém je možné prepojiť s inými systémami ako evidencia výroby, stravovací systém , prístupový systém , návštevný systém , systém rozpoznávania ŠPZ a mnoho iných systémov. Pracovať je moţné s ľubovoľným počtom druhov a typov jedál, ktoré môţu byť objednávané na ľubovoľný čas dopredu. Ať už si systém objednáte jakýmkoliv způsobem, vždy Vám bude poskytnuta telefonická podpora, na kterou se budete moci obracet s dotazy prakticky hodin denně.


Cena je vždy stejná, ať se jedná o verzi síťovou, nebo nesíťovou. Variabilita nastavení ceny menu (určení ceny pro každé menu v závislosti na zařazení strávníka do střediska, kategorii menu, objednávkovém terminálu, z něhož objednávka přišla - např. různá cena pro různé provozovny, jiná cena při objednání přes web, jiná přes terminál). Snídaně, obědy, večeře. Správa objednávok a výdaj stravy.


Napíšte nám a získajte viac informácii. Po vyplnení formuláru vás bude kontaktovať naše Oddelenie obchodu v čo najskoršom termíne. Potřebujete poradit s výběrem správného výrobku? Náš informační systém představuje komplexní řešení od skladové evidence, výběr stravného, homebanking, normování, přes stravovací systémy magnetických nebo čipových karet, objednávkové terminály až po moderní komunikační technologie typu internetového objednávání stravy.


Jeho použití je mnohostranné – systém CARDPAY umožňuje řešit bezhotovostní platby za odebrané služby nebo zboží v rámci různých typů. Použíjte přidělené uživatelské jméno a heslo Zaměstnanci NWT mohou použít login jako do PC (ve tvaru jprijmeni) Přihlásit se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения