pátek 26. října 2018

Dávkovač mýdla bezdotykový

Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla v bílém provedení. Obje340ml možnosti nastavení množství mýdla systém No Drip - mýdlo po nadávkování neodkapává barva bílá napájení x. Snadno se doplňuje a zajistí čisté a voňavé ruce v každé situaci. Designový bezdotykový dávkovač tekutého mýdla od značky Simplehuman o objemu 2ml.


Dávkovač mýdla bezdotykový

Automatický dávkovač mýdla. Dávkovače mýdla) Hodnocení produktu:. To detekuje pohyb rukou. Jedná se většinou o bezdotykové dávkovače mýdla.


Ke svému fungování potřebuje baterii. Pokud chcete mít bezdotykový dávkovač, který je co nejvíce hygienický, pak si vyberte automatický typ. Díky tomu je o něco dražší než. BEZDOTYKOVÝ DÁVKOVAČ (elektrický automatický dávkovač) tekutého mýdla na ruce určený pro dávkování dezinfekčního gelu nebo mýdla.


Dávkovač mýdla bezdotykový

Stačí přiložit ruce, aniž byste se čehokoliv dotkli, fotobuňka dávkovač spustí. Veškeré informace o produktu. Nemusíte mačkat žádné tlačítko, které je plné bakterií. Jednoduše vložíte ruku pod senzor.


Když senzor zaznamená pohyb uvolní se dávka ml mýdla , což stačí přesně pro jedno umytí rukou. Dávku tekutého mýdla získáte pouhým přiblížením ruky k senzoru. Pro větší komfort lze nastavit úrovně dávky mýdla.


Promyšlený praktický moderní design vychází z dlouholetých zkušeností v tomto. Nabízíme dávkovače v plastovém i nerezovém provedení. Vybírat lze z několika designových variant, takže si každý zákazník vybere ten nejvhodnější dávkovač tekutého mýdla , který potřebuje.


Senzorový dávkovač mýdla HiMAXX 250ml - nerez. Další slevy doplňků do domácnosti na Kupi. Skvělý pomocník v domácnosti, na pracovišti, nebo ve zdravotnických zařízeních. Funguje pouhým pohybem rukou pod čidlem, proto nemusíte mačkat nějaká tlačítka nebo páčky, a tím je právě zaručena dostatečná hygiena. Lze ho pořídit do domácnosti, ale také na pracoviště nebo kamkoli jinam.


Omlouváme se, ale na toto zboží Nelze uplatnit slevový kupón a odběr je limitován na max 2ks. Ruce musí být umístěny přímo pod dávkovač a správné množství mýdla se do nich automaticky nadávkuje. Složení mýdla účinně myje ruce, příjemně voní a zároveň je jemné na kůži. Dettol bezdotykový dávkovač mýdla pomáhá chránit před šířením infekce. Dettol mýdlo je obohacené o hydratační složky pro lepší péči o Vaše ruce - a zároveň ničí 9. Stačí tedy přiložit ruce a dávkovač sám nadávkuje potřebné množství mýdla na umytí.


Lze jej kromě mýdla využít i na takuté krémy nebo saponáty. Dekorativní prvky v koupelně bývají často opomíjeny. Koupelna je místem, kam se chodí především za očistou a při jejím zařizování se klade větší důraz na praktičnost než na styl a dekorace.


Dávkovač mýdla bezdotykový

Informaci o času oceníte nejen při ranní hygieně v koupelně. Můžete zvolit jednodušší variantu založenou na manuálním dávkování, nebo můžete zvolit řešení sofistikovanější. A to dávkovač tekutého mýdla , který je bezdotykový.


Stačí nastavit ruku a hned získáte požadované množství mýdla. Důležité upozornění: Nedržte dávkovač u středové části, když bude zapnutý, neboť tím dojde k aktivaci senzoru a mýdlo se bude dávkovat. Před čištěním plochy, kde je dávkovač umístěn, dávkovač vypněte, aby nedošlo k neúmyslnému uvolnění dávky mýdla. DŮLEŽITÉ: Pouze pro zevní použití.


Dávkovač mýdla bezdotykový

Objem 2ml, výkonné čerpadlo, těsný ventil na výdej mýdla , snadné plnění, regulace množství mýdla a dobíjecí baterie s výdrží až měsíce. Luxusní bezdotykový dávkovač mýdla Ilya skladom Doprava zdarma #128666; Viac ako 100. Funkce „No Drip“ proti odkapávání mýdla , ochrana vypínače a baterie proti vlhkosti, velký plnící otvor pro snadné plnění, signalizace dávkování, rychlý a tichý.


Vhodný pro tekuté mýdlo, saponáty, dezinfekční prostředky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения