pátek 26. října 2018

Duni ubrousky

Duni ubrousky

MODULÁRNÍ PAPÍROVÉ BOXY NA UBROUSKY A TÁCKY. Oddíly můžete uspořádat přesně podle vaší nabídky. Krabice jsou dodávány v různých velikostech, do kterých se dokonale hodí jednorázové ubrousky podle vašeho výběru. V době, kdy spotřebitele otázky životního prostředí a etiky zajímají stále víc, vám. Governance takes place through general shareholders’ meetings, the Board of Directors, the CEO and the group management.


Duni ubrousky

DUNI ubrousky , ubrusy a dekorace. Dekorace na stůl, organzy. Papírové ručníky, utěrky a kapesníčky. Dárkové obaly a sezónní dekorace. Celofánové sáčky, role a archy.


Zde najdete vysoce kvalitní ubrousky od Švédské firmy DUNI. Pestrá škála nabízí velké množství barev a vzorů, pro vytvoření neopakovatelné atmosféry při Vašem stolování. Vyberte si základní barvu tabule a kombinujte s ostatními doplňky od firmy DUNI. Svatební ubrousky Duni. Dunilin jsou ubrousky napodobující strukturou látkové ubrousky.


Slavnostní ubrousky Dunilin. Propojuje krabice na ubrousky a tácky vyrobené z odolného bambusu šetrného k životnímu prostředí. Krabice na ubrousky jsou rozděleny do různých oddílu a zásobníky šetří místo díky úhlednému stohování. Deliver high-quality table setting concepts and accessories that help restaurants, caterers and take-away businesses create goodfoodmood.


Tyto ubrousky jsou oproti standardním ubrouskům mnohem pevnější, větší, mají výbornou savost a velice dobře drží tvar. Jsou vhodné k dekoračnímu skládání ubrousků, ideálně se hodí zejména pro svatební tabule. Kvalitní ubrusy od Švédské firmy Duni. Dunicel je společně s elegance nejtěžším materiálem. Každá ze tří vrstev je patentovaným postupem laminována a materiál je zcela voděodolný.


Výborně kombinovatelné se všemi druhy ubrousků, talířků, kelímků DUNI , s kterými lze vykouzlit jednotnou barevně sladěnou tabuli. Nyní si můžete dopřát barevnou kombinaci přesně podle vašich představ. Nabízíme kvalitní ubrousky s potiskem pro každou příležitost: svatební, vánoční, květinové.


V naší nabídce naleznete také ekologicky velmi šetrné kompostovatelné ubrousky značky Duni ecoecho. Obchod je určen pro všechny, kteří s ubrousky obchodují, tvoří, vyučují tuto techniku, pro sběratele - pro všechny kdo je potřebují. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Duni ubrousky

Luxusní ubrousek Duni ELEGANCE je vyroben z materiálu, který připomíná látku. Nabízíme také balónky, ozdoby na oslavy, velikonoce či vánoce, svíčky, školní a kancelářské potřeby. Otevírací doba Pondělí - Pátek: 8-hod. Ubrousky Victoria 50ks Bianco.


Oproti papírovým ubrouskům drží tvar a jsou vhodné k ozdobnému skládání pro tabule s náročnou estetikou a aranžmá. Pobavte své svatební hosty těmito 3-vrstvými ubrousky o rozměrech 33xcm. Jistě se stanou ideálním svatebním doplňkem vaší hostiny, rautu mebo svatebních výslužek.


Nádherné luxusní Duni ubrousky , které imituji klasický plátěný ubrousek. Náš tip: Tyto ubrousky doporučujeme díky jejich kvalitnímu zpracování se snadno skládají i do složitějších tvarů a Vaše tabule získá snadno slavnostní ráz. Struktura ubrousků Dunilin napodobuje lněné plátno - lze je výborně tvarovat a jsou příjemné na dotek.


Nyní přijaté a online zaplacené objednávky budou odeslány v úterý 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения