úterý 16. října 2018

Látka s polyuretanovým zátěrem

Tento web používá soubory cookie. Textilie, látka , metráž, froté, bavlna, chránič matrací. Jedná se o froté s polyuretanovým zátěrem - v překladu to znamená, že na lícu.


Na více obrázků, jak dopadlo moje šití z této kouzelné látky ,. Jako další novinkou v sortimentu je bílé froté s polyuretanovým zátěrem. V nabídce jsou materiály FROTÉ, JERSEY, MIKROPLYŠ, BAVLNĚNÉ PLÁTNO, METRÁŽ S TEFLONOVOU ÚPRAVOU a také FROTÉ a JERSEY s POLYURETANOVÝM ZÁTĚREM. Veškeré nabízené materiály jsou skladem s možností okamžitého odběru. Ceny k nabízeným materiálům, budou dopočítány na základě poptávaného množství. Složení: 1 polyester s polyuretanovým zátěrem Šíře: plenkový čtverec 50x47cm, plná šíře 150cm Vzory: viz obrázek.


Obrázky jsou naše (tj můžete ovlivňovat pokud byste chtěli). Pro objednání metrů prosím zvolte násobky. Jedná se o polštáře a přikrývky z omyvatelných materiálů, nepropustné potahy na polštáře a matrace. Froté s polyuretanovým zátěrem , nepropustné, vhodné např. Tkanina BANNER z rubové strany opatřená nepromokavým zátěrem.


Vhodná i pro exteriérové reklamy. Slipová vložka (froté s PUL zátěrem ) - Bílá, sv. Materiál a údržba: Spodní vrstva je z froté s PUL zátěrem (polyester s polyuretanovým zátěrem ), zesílený střed tvoří vysokogramážní froté. Krásné látky, certifikovaná metráž pro miminka, látka na patchwork, látky na. Froté metráž s polyuretanovým zátěrem je vhodná pro výrobu chráničů matrací.


Jednu stranu tvoří froté smyčka a ze strany druhé je polyuretanový zátěr. Složení: bavlna, polyester a polyuretanový zátěr. Dekorační látka s kočkami. Látka je hladká a pevná. Elastická v obou směrech.


Voděodolná, paropropustná, pratelná na 95°C. Tempo Kondela Sedací souprava KASTOR P ekokůže 1matrix polštář pudrový růžový 20. Díky možnosti rozložení vznikne spací plocha o velikosti 130x2cm. Vaše návštěva se tak kdykoliv pohodlně vyspí. Nepropustný matracový chránič s polyuretanovým zátěrem spolehlivě ochrání Vaši matraci před znečištěním.


Vrchní strana chrániče je vyrobena z příjemného froté. Plachtoviny jsou 1 nepromokavé, oxford látka s polyuretanovým impregrovaným zátěrem zaručí nejen odolnost vůči Uv-záření ale i silným lijákem. Plachtoviny se upevňují klasickým zipem a ještě o stabilnější připevnění z vnitřní strany o konstrukci se upevňují pomocí poutek. Měkká a pružná látka , která se anatomicky přizpůsobuje tvaru těla. Je velmi příjemná na dotek.


Odolává větru a vlhkosti. Díky své třívrstvé konstrukci dobře zachovává teplotu těla. Kvalitní nepromokavá šusťákovina s polyuretanovým zátěrem. Se zátěrem Je zde zboží.


Bavlněná látka , černobílá kostička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения