čtvrtek 25. října 2018

Lisovací kleště na kabelová oka

Krimpovací kleště na izolovaná kabelová oka 5-6qmm FORMAT. Možnosti odblokování v případě nesprávného ovládání. MC či MC konektory Western najdete v našem shopu s ručním nářadím.


Lisovací kleště - krimpovací. Genborx Pákové hydraulické krimpovací kleště pro trubková kabelová oka a spojky PKT-510. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.

Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Ergonomická rukojeť zajišťuje bezpečné uchopení nástroje. Vysoká kvalita použitých materiálů zaručuje, že zařízení nám bude sloužit po mnoho let. Západkový systém zajišťujue správný průběh krimplování a slouží zároveň k zablokování ramen kleští. Jsou vhodné pro neizolované kabelové spoje - šestihranné lisování.


Jsou vybaveny otočným profilovým lisovacím kotoučem. Profi mulimetry BRYMEN BM8a 8Nová řada značkových multimetrů Brymen BM83 BM8- základní rozdíl mezi těmito typy je v. Nová řada klešťových profi ampérmetrů a multimetrů Brymen BM0Máme již dostupnou nejnovější řadu značkových klešťových multimetrů Brymen BM03 BM03 BM03. Masivní nástroj pro kvalitní práci s šestistranným stiskem.

Velikost lisovacích matric se dá velice snadno změnit stiskem pojistky a otočením matrice do požadované pozice. Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie. Precizní výsledek lisování.


Pákové lisovací kleště na trubková kabelová oka a spojky 6-mm² Tyto praktické lisovací kleště jsou určené pro spojování trubkových kabelových ok s koncovkami babelů. Předností těchto lisovacích kleští je jednoduché rychlé nastavení velikosti lisovacího šestihranného profilu podle zvolené. U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně!


Vytisknout Poslat produkt známému Dotaz na produkt. Dál už hledat nemusíte! Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. LUX Sada kabelových dutinek mm- mm 1ks. LUX Kabelové dutinky mmizolované, 1ks. LUX sada montážních kleští 15.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kč, pouze na ProMistry. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Pro poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Pokračováním v prohlížení našich stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.

Recenze na kleště odizolovací. Prodejna a sklad Třebíč. Kleště odizolovací podle zkušeností ostatních.


Základní nabídku tvoří kleště armovací, kleště na pojistné kroužky, SIKO, odizolovávací i kombinované kleště , lisovací a štípací kleště. Dále zde naleznete sady kleští v kufru či blistru a také speciální kleště pro různé použití. Preferovaným výrobce je německý Knipex.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения