čtvrtek 18. října 2018

Co nového na kopci

Co nového na kopci

Po mnoha dotazech těch, kteří znají naší historii domácího vzdělávání a tuší, že máme nějaké oblíbené materiály, jsem vše utřídila, kdyby se někomu materiály hodily a vkládám především online zdroje, které mohou děti používat jak na pc, tak na telefonu a rodiče z nich mohou i tisknout pracovní listy. Okoukla, co se tu děje a pak to začala praktikovat. Soubor je opět vytvořen tak, aby šel nejen smysluplně. Včerejší den zase patřil k mírným perlám.


Saffransbullar je pečivo, které se peče tradičně ve Švédsku. Konečně to tady začíná vypadat na to, že nás snad zima. Na stránce jak pod domácím kváskem, tak i pod všemi chleby je veliké množství komentářů od všech, co chleba nezk usili a chtějí :), co ho zkusili a co jim zcela elementární věci pro toho, kdo peče běžně, nepřijdou vůbec základní a jasný a také věc ukázaná je většinou často názornější. Právě nás z vedlejší místnosti přišly navštívit dvě starší děti - první den online výuky za pomoci koronarozvrhu.


Snazime se zit „sustainable living“ – tedy byt co nejvice sobestacni,jak muzeme. V ramci meho zacatku v oblasti vyroby syru jsem narazila na Vasi knihu a objednala hned tri kousky: jednu pro me, jednu pro tchyni se stejnym konickem a jednu pro kamaradku na NZ, ktera postrada na zdejsim trhu dobry navo jak se do vyroby syru spravne obout. Jak se domluvit na pořádání kurzu u vás. Pro kurz je třeba prostor, ve kterém se bude moci pohybovat pohodlně více lidí, lze i domácí prostředí s větší místností.


Co nového na kopci

Pro majitele prostoru kurz zdarma. Na této stránce lze zakoupit knihu Domácí pekař s podtitulem „jak přijít vlastním přičiněním k dobrému pečivu“. Tuto knihu jsme napsali a vlastním nákladem vydali na základě vlastní potřeby mít hezky pohromadě receptury na výrobu velkého množství celozrnného pečiva a také poté, co se začaly množit dotazy po knize těch, kteří si zakoupili dvojče knihy. Rozmezí obvykle začíná na 85°C, někdy i méně (obecně se udává jako minimum 72°C) a může přesáhnout i nad 90°C.


Nakonec co už také člověku zbývá, když to při ještě nevločkuje, než syrovátku mírně přihřát. Celkem dost záleží na výchozí syrovátce = není úplně jedno, z jakého sýra syrovátka pochází. Rodinná restaurace Na Kopci podává speciality francouzské a české kuchyně, které vládně šéfkuchař Petr “Vlčák” Vlk. Restaurace své hosty vítá v originálním, přátelském a nekuřáckém prostředí.


Co nového na kopci

Přijďte ochutnat naše čtyřchodové degustační menu s výběrem z aktuálního stálého. ABOUT CO NOVÉHO NA KOPCI. Stránka Conovehonakopci v znik. Nabídka pro Brňáky, kdo by chtěl zítra bez poštovného Domácího mlékaře nebo Pekaře případně Mlékonoše nebo zápisník nebo ošatku případně formu, stěrku atd. Kuřimi k zámku do ZŠ Divizna, kde budeme na kurzu.


Najedly se, pak se jeden zvedl a pravil: „Čau, jdu na fyziku“ :). Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Pohledy z kopce na kopec….


Co nového na kopci

Co jste takhle dělali včera v půl jedný v noci? My jsme si střihlil takovou malou merend. Najdete nás minut od Anděla, nebo metra Radlická, BUS 231.


Z Knížecí (metro Anděl) do stanice Kesnerka. Související stránky Zobrazit vše. Děláme si to doma sami.


Dovolujeme si Vás pozvat do nového prostředí samoobslužné jídelny, poskytující službu odpovídající trendu rychlého a současně kvalitního stravování za příznivé ceny. Přijďte posoudit, zda-li Vám cesta na kopec stojí za to, a že problém s parkováním není tak zlý. Co noveho na kopci články a rady.


Praze a dále z knihy Radomila Hradila ČESKÁ BIOZAHRADA viz. V této knize pak lze najít naprosto přehledný a ucelený materiál, jak stří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения