pondělí 22. října 2018

Biometrický docházkový systém

Systém , který vám přinese přesnou kontrolu docházky vašich zaměstnanců, ušetří čas vaší účetní, a navíc jako přístupový systém poslouží i tam, kde je třeba omezit přístup. Dostupný biometrický a RFID docházkový terminál vhodný pro lehčí provozy cca do zaměstnanců, případně pro provoz upřednostňující RFID karty. Pro náročnější provozy, zejména manuálně pracující zaměstnance, doporučujeme terminály AX.


SOFTWARE ONLINE ( DOCHÁZKOVÝ SYSTÉM ) Technická podpora zdarma! Tento docházkový systém v sobě kumuluje elektronické sledování docházky a zároveň umožňuje ovládání elektrického zámku dveří, tedy zabezpečení přístupu do sledovaných prostor. Nejlevnější biometrický docházkový systém které bude za vás evidovat pravdivou docházku vašich zaměstnanců. Docházkový systém AttendanceProW. Biometrická docházka ETEND.


Je určený na evidenciu dochádzky a spracovanie výstupov z tejto dochádzky priamo v mzdových systémoch. Samotné registrovanie dochádzky je vykonáv. Moderní docházkový systém pro každého. Aktion je určen jak malým firmám, tak korporátním společnostem a institucím.


Vedle přednastavené a finančně nenáročné varianty nabízí i zakázkové řešení pro náročné klienty. Svůj prst má člověk neustále u sebe, proto se biometrický docházkový systém těší stále větší oblibě, a to oprávněně. Zaměstnanec s sebou nemusí mít. Lidé často nevědí, jak systém zachází s jejich daty.


FINGERA je přístupový a docházkový systém nové generace (na bázi otisků prstů, rozpoznávání tváře nebo RFID bezkontaktních karet a mobilní aplikace), který je určen zejména pro malé a střední podniky. Online docházkový systém. Fingera dodává společnost Innovatrics, s. Speciálně pro českou legislativu jsme vyvinuli docházkový systém online, který můžete jednoduše spravovat přímo z Vašeho prohlížeče. OOÚ) původně vydal v r. Ať už sháníte jednoduchý přístroj, který není třeba instalovat a připevňovat ke zdi, nebo složitější systémy na bázi biometriky, z naší nabídky si jistě vyberete. Je kompletně počeštěný včetně namluveného hlasového výstupu.


Kromě snímače otisků prstů jsou naše terminály vybavené také dvojicí kamer s IR přísvitem pro rozpoznání tváře. Unikátní řešení virtuálních terminálů řeší problém homeoffice, malých firemních poboček. Stále častěji zaměstnavatelé přecházejí na elektronickou docházku, která využívá otisky prstů zaměstnanců. Tyto „chytré“ produkty pro firmy nabízí spolehlivou kontrolu, kterou není jednoduché obejít.


Není divu, že docházkové. Instalace zavěšením na dva vruty. Data lze přenést pomocí USB kabelu. Odolný, spolehlivý a rychlý optický snímač otisku prstu.


My jsme do firmy sháněli docházkový systém asi před rokem. Vedení se rozhodlo také na biometrii. Funguje u nás necelý rok a zatím problém nebyl, takže bych řekl, že biometrie v tomto odvětví je celkem spolehlivá. Jednoduchý biometrický docházkový systém vhodný pro malé firmy.


Celý systém je připravený k instalaci, která je mimořádně jednoduchá a nevyžaduje hlubší. Terminály pro docházkový a přístupový systém. Nedílnou součástí docházkového a přístupového systému jsou terminály.


Díky vzdálenému rozhraní terminál spouští programy, pořizuje vstupy jednoduchým ovládáním a jeho prostřednictvím. Prelomové riešenie z dôvodu aplikácie množstva manažérskych funkcií: okamžitá prítomnosť - bojaschopnosť firmy, plánovanie periodických dovoleniek, centralizovaná správa centrála a pobočky. Jak zařadit tuto investici? Jako součást budovy nebo samostatný HM?


Pro zařazení do skupiny v SKP jsem nic podobného nenaąla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения