úterý 30. října 2018

Regál na šanony

Regál na šanony

V této kategorii máme základní druhy archivačních regálů. Klasické kovové regály s dřevotřískovými a kovovými policemi jsou navrženy tak, aby se na každou polici pohodlně vešel na výšku typizovaný šanon. V tejto kategórii máme základné druhy archivačných regálov. Regály na šanony jsou nejčastěji používané do skladů a archivů, kde se skladují šanony s dokumenty. Jelikož se jedná o těžké předměty, dbáme na to, aby byly regály dostatečně spolehlivé a stabilní.


Regál na šanony

Jsou konstruované tak, aby zvládly vysoké zatížení. Do regálových polic můžete naskládat šanony všech. Na rozdíl od oboustranných regálů, kde je police hluboká 600mm a za sebou se vejdou dva šanony. Tento regál může být umístěn volně v prostoru nebo kratší stranou ke stěně.


Dalším druhem archivačních regálů jsou otočné regály na šanony. Jsou tvořeny karuselovým podstavcem, na kterém se otáčejí šanony. Z hlediska designu jsou oblíbené například lakované regály v různých odstínech barev. Pro skladování šanonů jsou vhodné i pozinkované či celokovové regály.


Regál na šanony

Kancelářské regály na šanony by neměly chybět v žádné pracovně. Vybrat si můžete z různých druhů například pouze policové se skříňkami nebo se šuplíky. Doporučila bych kombinaci uzavřeného a otevřeného prostoru.


Zákazníci se mě často ptají, jak zařídit pracovnu, která nemá mnoho místa. Archivační regály na šanony jsou charakteristické především svými rozměry a počtem polic optimalizovanými na skladování šanonů. Nabízíme je v různých typech, například s bočními opěrnými stěnami nebo dokonce tzv. Zpravidla jde o regály s plechovými policemi, které.


Regál na šanony

Otočné regály na šanony - Archivační systém, který Vám ušetří prostor při archivaci Vašich písemností. Díky otočnému mechanismu lze uspořádat až 1pořadačů, otočný sloup si vyžádá jen asi mpro jeho umístění a pro vlastní přístup k pořadačům. Potrebujete jednoduché skrinky do obývačky, deliacu stenu, regál do pracovne alebo prvé poličky na knihy do detskej izby?


Uložte si dekorácie, knihy a hračky prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom sú vyrobené z dreva, kovu alebo MDF. Regal: Perso na lisiere und konfiguriere dein individuelles Design!


Hochwertige, modulare Möbelstücke aus na chhaltigen Materialien. Otočný stojan pre šanóny bol navrhnutý tak, aby sa prispôsobil k často meniacim sa podmienkam, a tak vám ušetril čo najviac priestoru. Regál na šanóny je skvelý pomocník na dosah ruky. Podľa potreby je možné ho vyskladať až na úrovní.


Regálový systém má dlhú životnosť a až ročnú záruku. Archivační otočné regály na šanony pro usnadnění přístupu k Vašim dokumentům. Velmi efektivní a oblíbený systém pro kancelářské a školní využiti. Sloup je usazen na kříži, jehož ramena jsou vybavena. Nejčastější se používají hloubky polic 3nebo 4mm pro jednostranný a 6mm pro oboustranný regál (přístupný ze dvou stran, stojící tedy v prostoru).


Jednostranné regály na šanony. Na stránce Majster Regál jste na správném místě. Na naše regály uložíte vše, například kartony, krabice, bedně, saponáty, nářadí, kosmetiku apod. Regály jsou využívány v garáži, ve skladu, v práci, v kanceláři a doma.


Jsou plně přizpůsobitelné a schopné splnit všechny Vaše skladovací potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения