úterý 23. října 2018

Pivní krýgl s cínovým víčkem

Pivní krýgl s cínovým víčkem

Dárek pro milovníky piva - masívní skleněný krýgl s bohatě zdobeným cínovým víčkem. Tradiční pivní krýgl s cínovým víčkem , které zabraňuje zvětrávání piva. Potěšte znalce piva korbelem, který vzniká dle historických předloh! Keramický krýgl pro každého fanouška trutnovského piva Krakonoš.


Pivní krýgl s cínovým víčkem

Krýgl Krakonoš s cínovým víčkem 5l. Pivní krýgl s cínovým víčkem. To už je pan Chlap, který pije z takové luxusní sklenice.


Kromě cínové příklopky zdobí sklo také myslivecký dekor, např. Skleněný půllitr s cínovým víčkem. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět. Tvar: SC půllitr 97-1-s víkem - krakle.


Nebo milovníka piva potěšte některým z pivních dárků - skleněným džbánem na pivo s pípou, originálním půllitrem či netradičním otvírákem na pivo! K dobrému pivu nesmí chybět originální pohár jako například krýgl s cínovým víčkem. K naprosté dokonalosti ještě pořádně pivárske tričko a párty párty. Na našem pivním e-shopu nabízíme také pivní sklo a půllitry.


Pokud sháníte netradiční dárek, skleněný 2-litrový nebo 5-litrový džbán je to pravé pro pivní nadšence. Darček pre milovníkov piva - masívna sklenený krýgl s bohato zdobeným cínovým viečkom. Tradičné pivný krýgl s cínovým viečkom, ktoré zabraňuje zvetrávaniu piva. Potešte znalca piva korbel, ktorý vzniká podľa historických predlôh! Klasický pivní krýgl - korbel s cínovým víčkem o obsahu l. Tato část je určená k ochraně proti spam robotům.


Pivní krýgl s cínovým víčkem

Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Půllitr s cínovým víčkem. DPH Kusů skladepůllitra cínové víčko je výsledkem naší sklárny a cínařské dílnysklo je tzv lesní sklo Cínařstvíje odlévání ozdobných cínových dekoračních prvků a výrobku spojené úzkou spoluprací českých sklářů a. Dodáváme s cínovým retro víčkem , které chrání před ochutnávkou vos. Aktuálně skladem pouze s plochým víčkem ). Pivovar Krakonoš Korbel Krakonoš s cínovým víkem 5ml. Rozměry korbelu Celková výška vč.


Korbel s pohledem Pilsner Urquell s cínovým víčkem. Starožitné keramické Korbely. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Pivní krýgl s cínovým víčkem

Sklenice se špičatým víčkem l Pilsner Urquell Originální tvar sklenice, který je spjat s pivem Pilsner Urquell, je v tomto případě funkčně i esteticky doplněn cínovým víčkem , které uchová pivo déle čerstvé. Víčko je tvarované do špičky a bohatě zdobené rostlinnými motivy. Díky masivnímu zdobenému cínovému víčku a klasickému tvaru korbele v něm pivo vydrží déle čerstvé a dobře vychlazené. Historický pohled na pivovar. K prodeji vše mimo pivovar Děčín, KArlovačko půllitr, Dej bůh štěstí,Primátor půllitr s uchem Možnost předání Kolín a okolí,Praha, Lovosice pod už jmémen mám i více inzerátů ondas.


Prodám pivní půllitry a sklenice. Beroun, cena 390Kč, od bazar u potoka na Sbazar. Telefonický kontakt Po - Pá - ho So - 1hod.


Stylový půllitr s kovovým víčkem na originálním keramickém podtácku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения