úterý 16. října 2018

Portugalsko počasí

Klikněte a prohlédněte si, kdy je v destinaci Portugalsko to nejlepší počasí ☀️, abyste si maximálně užili vaši dovolenou. Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkt. Podrobná hodinová předpověď počasí pro Portugalsko, počasí pro každé město a obci. Portugalsko - podrobná předpověď počasí , hodinové stavy teplot, srážky, vítr, oblačnost. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


Portugalsko leží na pobřeží Atlantského oceánu, počasí do velké míry ovlivňuje Golfský proud.

Zimy jsou zde mírné s četností srážek, léta jsou horká a suchá. Klimatické podmínky se nicméně poměrně liší mezi severem a jihem Portugalska, stejně jako mezi pobřežím a vnitrozemím. Dlouhodobá předpověď počasí na dní Portugalsko , aktuální počasí Portugalsko , dešťové dny a průměrné teploty podle měsíců v roce. Od Lisabonu na sever se to dá přežít, ale přes prázdniny na jihu fakt hodně horko.


Informace o portugalském počasí. V zimě prší a netopí se. Prší od listopadu do konce března. Ob den nebo taky pořád.

Na severu země Portugalsko , v hornatých oblastech, spadne více srážek než v jiných zemích Středomoří stejné zeměpisné šířky, stejně jako na jihu Portugalska, které je slunné a většinou suché. To vše vám přináší portál Extrémnípočasí. Pokud často hledáte přesné počasí , zde máte vše potřebné na jednom místě. Díky meteoradaru snadno zjistíte, na kterém území můžete čekat. Suché letní období trvá na severu zhruba dva měsíce, směrem k jihu se prodlužuje.


Je jednou z nejteplejších zemí Evropy. V severních hornatých oblastech bývá průměrná teplota kolem °C, v jižních i přes °C. Cestování, počasí a podnebí. Celý rok UV Index tabulka pro Azory ☀ Teplota vody v lokalitách v Azory Meteorologické jevy zaznamenaných v předchozích letech v Azory ☃ Dlouhodobé 30-ti denní předpověď počasí pro Azory ☔ Azory každý měsíc cestovní průvodce na povětrnostních podmínkách a nejlepší doba pro. The Time Now je spolehlivým nástrojem při cestování, volání nebo zkoumání.


Aktuální místní čas a geoinfo v , Portugalsko. Předpověď počasí na více než týden je pouze výhledem a lze očekávat její upřesňování v průběhu dalších dní. S koncem Velikonoc přijde ochlazení, pěkné počasí se vrátí ve středu 13.


Velikonoční pondělí bude znamenat dočasnou změnu v dosavadním teplém počasí. C, nejnižší teplota v noci až °C. Teplota, srážky, tlak, vlhkost, rosný bo oblačnost, výcho západ slunce a měsíce, interaktivní meteogram. Počasí Porto, Portugalsko.


Webkamery Portugalsko Vám umožní sledovat nejoblíbenější města online.

V Portugalsku rozeznáváme dva typy klimatu. Na severu jde o klima oceánské, zatímco na jihu vládne podnebí středomořské. Sever země se pod vlivem Atlantského oceánu vyznačuje mírným a vlhkým podnebím. Pro zimní období jsou charakteristické nízké teploty, vítr a déšť.


Sledujte aktuální počasí pro destinaci Algarve a získejte předpověď až na dní dopředu spolu s grafem dlouhodobých průměrných teplot a srážek. Bát se nemusíte ani o počasí , neboť slunce tady svítí během prázdnin téměř nepřetržitě. Jedinečné Portugalsko nabízí skvělé ubytování Vybírejte z pestré palety zájezdů do Portugalska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения