pondělí 15. října 2018

Art 6501 a+

This product is unfortunately out of stock! VAT included - FREE Shipping. This discussion is intended to exchange inf. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. LessFrost systém - redukovaná námraza na vnútorných stenách mrazničky.


Art 6501 a+

Už žiadne mraziace rošty, viac vnútorného priestoru v mrazničke! Bezpečné skladovanie mrazených potravín aj pri výpadku prúdu. A hasznos és szép készülék a konyhabútor részét képezi, ha kell (a bútorlap mögé építve) teljesen láthatatlan módon.


Whirlpool beépíthető hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín. Inox design Üveg polcok profil fronttal, mely robosztusságot, eleganciát, és extra biztonságot nyújtanak, Kényelmes tároló a palackok számára, hogy biztonságosan tárolja azokat. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Už žádné mrazící rošty, více vnitřního prostoru v mrazničce! Tekintsd meg a termék információit.


Ezt a típust beépítésre tervezték, hogy minél jobban egybeolvadjon a konyhabútorral. A pántok felcserélhetők így a nyitás iránya személyre szabható. Objem chladničky je 1litrov a objem mrazničky je litrov. Při výpadku proudu chladnička udrží stálou teplotu až hodin. Námraza na vnitřních stěnách mrazničky je redukovaná díky systému LessFrost.


Veškeré informace o produktu. Ez tényleg bőven elegendő űrtartalom és méret egy közepes nagyságú családnak is, ahol elég sok élelmiszert. A hűtő oldalfalairól az olvasztás akkor történik, amikor a kompresszor nincs működésben.


Art 6501 a+

Az olvadékvíz egy külső tárolóedénybe folyik, ahol végül elpárolog. Hlučnost chladničky je pouhých dB, v chladničce je poliček, přičemž jsou nastavitelné. Pri výpadku prúdu sa nemusíte obávať znehodnotenia potravín pretože vhodná teplota sa udržuje ešte hodín od výpadku. Tento model má k dispozícii prestaviteľné.


Dopřejte své domácí kuchyni nový, moderní a svěží vzhled. Udělejte si ji přímo na míru a doplňte vestavěnými spotřebiči. Kromě krásného pohledu však její síla spočívá především ve vlastnostech a funkcích, které. Kombinované provedení spojuje mrazák i chladničku s dostatečným prostorem o celkovém objemu 2litrů. Provoz chladničky však nenaruší váš rodinný rozpočet.


Vásároljon Hivatalos forgalmazótól. Zobacz inne Lodówki do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. WHIRLPOOL ART porovnaj ceny v obchodoch od 350. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Chcete vedieť, či je cena 373. Kombinovaná chladnička spája mrazničku a chladničku s dostatočným priestorom s celkovým objemom 2litrov. Prevádzka chladničky s mrazničkou však nenaruší váš rodinný rozpočet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения