úterý 9. října 2018

Oktoberfest vstupné

Prodej bude možný pouze na místě, po předložení průkazu zdravotní pojišťovny. Nakup levně, pohodlně a bez skrytých poplatků. Príď a zaži to s nami, my budeme pri tom! Jediný Slovenský štadión pre dráhovú cyklistiku, Velodróm v Prešove, cez víkend 28.


Užijte si každý den od až do půlnoci pivo a úžasnou atmosféru. Stejně jako vždy, není vstup na festival ani na pivní stany. Ale vzhledem k popularitě festivalu, možná budete chtít provést rezervaci předem.


Dva dny pořádně orosené zábavy v samém srdci Ostravy! SALÓN PIVA eSHOP S potešením vám môžeme oznámiť, že 7. Predaj vstupeniek na koncerty, festivaly, divadelné a iné kultúrne podujatia, športové a iné zaujímavé udalosti. Kúpte si lístky online na Predpredaj. Vstupenky a informace o nadcházející akci.


Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Takzvaný duplák alebo nemecky Maß nebude možné kúpiť za menej ako 1eura, čo však bola vlani maximálna cena za litrový pohár chmeľového moku. Podľa agentúry DPA o tom informovala mníchovská radnica. Tupláky, bavorské kroje, lepé ženy a uvolněná atmosféra.


Vstupné činí eura, každá atrakce je pouze za euro. Asi vás nepotěší informace, že ceny piva oproti loňsku stoupnou téměř o procent. Nejlevnější pivo bude k mání v Oide Wiesn. Máz (Mass) piva ještě nikdy nebyl tak drahý. Oktoberfest – Mnichov, největší slavnosti piva na světě!


Průměrné zdražení bylo o. V některých stanech překročila cena mázu hranici EUR, a to konkrétně ve stanech Löwenbräuzelt, Schottenhamel e Bratwurst. Na česko slovenskej hranici sme zasadili korene dobrej akcie, ktorej potenciál chceme do budúcna rozvíjať spolu s Vami, preto Vás srdečne všetkých pozývame na túto skvelú akciu plnú dobrého jedla a vynikajúceho piva za ľudové vstupné Eur, ktorá sa koná v sobotu 7. Karolina Oktobeerfest vypukne 13. Několik desítek lokálních i zavedených pivovarů bude po dva dny nabízet to nejlepší z jejich pěnivého portfolia.


Na Októberfest už nemusíte cestovať do Mníchova, Októberfest príde za vami do Nitry! Agrokomplexe v Nitre tiecť pivo potokom, rozvoniavať široká ponuka chutného jedla a celé podujatie sa bude niesť v štýle a atmosfére originálneho mníchovského Októberfestu. MNICHOVického OKTOBERFESTU se blíží! Vedle Plzně a domácího Kozla bude mokem letošních pivních slavností opět bavorský PAULANER ORIGINAL OKTOBERFEST WEIZENBIER 13°, NEFILTROVANÝ GAMRINUS 12°, KVASNICOVÝ KOZEL 13° a ČERNÝ KOZEL 10°, PILSNER URQUELL 12°. Hranica eur tento rok padla prvýkrát.


Viedenský pivný festival Wiener Wiesn Fest trvá od 27. Počas podujatia sa vo viedenskom Pratri predstavia už po ôsmy raz jednotlivé rakúske regióny svoje tradície, ľudovú hudbu, folklórne súbory, remeslá či gastronomické špeciality. Bude zase na čase oprášit svůj dirndl nebo kožené kalhoty: Od 26. Císařskou louku v Prátru opět ozdobí stany slavností Wiener Wiesn-Fest. O dobrou náladu se postará rakouské pivo, domácí kulinářské speciality, hvězdní zpěváci lidové hudby i šlágrů a samozřejmě také oděvní kreace ve stylu tradičních krojů.


Vítejte, Žluté lázně nabízejí letní kino, sportovní aktivity, bary, restaurace, relaxační zóny a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения