pátek 12. října 2018

Italské bruschetty

Jedná se o tradiční toskánský pokrm spojený se sklizní oliv a ochutnáváním olivového oleje. Dnes je široce známý jako předkrm. Samozřejmě existuje mnoho variant. Tématické fráze: bruschette pravá italská ciabatta recept italská bruschetta italská bruschetta recept bruschette recept bruschetky jak upéct bruschettu prava italska bruschetta recept na bruschettu italské recepty bruschete jak udělat bruschetu brunschete bruschetta italský recept chudak ten kdo se nikdy nezblazni jak upéct.


Bruschetta s mozzarellou, rajčátky a balzamikovou redukcí. Mám pro vás opravdu rychlý a jednoduchý recept.

Stačí k tomu chleba, rajčata a olivy. Tato skvělá italská topinka. Italské bruschetty recepty, které budete milovat. Rychlá, vtipná, vynikající. Jinak se bruschetta , typický italský předkrm, popsat snad ani nedá!


Postup přípravy receptu. Krajíčky bílého chleba opečeme z obou stran na grilu dozlatova a potřeme česnekem. Rajčata nakrájíme nadrobno, česnek na tenké plátky, posypeme oreganem, osolíme, zakápneme olivovým olejem a zamícháme.


Křupavé italské bruschetty jsou vždycky malá velká lahůdka.

Ale obložit je jahodami? Je až s podivem, jak si sladké šťavnaté plody rozumějí s křupavým chlebem, vláčným sýrem a pikantním balzamikem! Základní teplý předkrm italské kuchyně – bruschetta.


Máte na něco chuť nebo čekáte návštěvu? Chtěl jsem je dnes připravit jako rozloučení s letními recepty, ale nakonec jsem přišel na to, že jejich pravá sezóna teprve přichází… Název bruschetta (čteme brusketa) je odvozen od slovesa bruscare – péci. My si je můžeme opéci třeba v troubě, eventuelně na grilu či pánvi. Z této dobroty se stal typický italský předkrm, který najdete v každé italské restauraci jak v Itálii, tak po celém světě.


Mně se to osvědčilo i jako skvělá náhrada českých chlebíčků, třeba když přijde nějaká návštěva. Dnešním receptem se Roman Paulus trefil někam doprostřed: bruschetta s hovězím carpacciem je velmi italské jídlo, ani Čechům ale nemusí být cizí – k naší topince a tataráku má docela blízko: chléb, nejlépe opečený na tuku, doplňuje tenká vrstva česneku a řádná porce syrového masa. Variace na téma chléb, česnek. Jen plátek chleba opečený v troubě, na pánvi nebo na grilu pěkně dokřupava, který se ještě teplý potře rozkrojeným stroužkem česneku, pokape olivovým olejem a okoření solí a pepřem.


Z pokrmů zde můžete ochutnat nejen speciality italské kuchyně, ale přijdou si zde na své i milovníci pokrmů z masa. V nabídce naleznete argentinské steaky a pokrmy připravené z mořských ryb a ostatních plodů moře. Vinný lístek nabízí italské vína.


Výborný předkrm, který spočívá v použití kvalitních ingrediencí nabízí dnes mnoho restaurací. Kromě častého zklamání z nezajímavé chuti se často stává, že obsluha neumí předkrm správně vyslovit. Setkala jsem se několikrát s brusčetou místo s brusketou.


CH italové před E čtou jako K. Sušená rajčata se však používají téměř všude.

Koneckonců dávají pokrmu vynikající italskou chuť. Jeho příprava je velice jednoduchá a zvládne ji i laik. Máte rádi houby na všechny způsoby? Pak ochutnejte také tuto delikatesu.


Hodí se jako předkrm nebo jako večeře. Topinky z bílého chleba (chcete-li crostini) nejsou vůbec náročné na přípravu. Za minut máte mňamku na stole. Věděli jste, že crostini, stejně jako bruschetty jsou jedním z nejoblíbenějších italských. Všechny naše výrobky jsou oceněni tak, aby se naše firma s více jak 20-ti letou tradicí nadále rozvíjela.


Akce a jiné slevy přenecháváme supermarketům a jiným snílkům. Itálie, vína, Bio potraviny a dalšího. Ochutnejte italské speciality a lahůdky od Gustini Ochutnejte italské speciality a lahůdky od Gustini Doporučené datum pro dodání zásilek do Vánoc při objednání na dobírku, nebo platbu kartou je do 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения