pátek 26. října 2018

Pračka whirlpool porucha f6

Na Váš dotaz Pračka whirpool a chyba Fuž odpověděla on-line poradna na webu eMimino. Podívejte se, co odborník doporučil mamince ve stejné situaci. Fje porucha motoru, nebo snímače otáček motoru. Práčka motorová jednotka (MCU) prehriata.


Výkon porucha môže spôsobiť túto chybu;. Dobrý den, pokud je to pračka Whirlpool , měl jsem podobný problém. Zavolal jsem známého sevisáka a ten mě nadiktoval v určitém postupu otáčet programátorem a mačkat různá tlačítka a chyba se tím resetuje. Je to údajně chyba přetížení motoru.


Může být trvalá, ale mě to udělalo již třikrát a vždy pomohlo. Mám pračku Whirpool AWE 85a když jí zapnu tak s mi displeji ukazuje a druhém displeji F6. ADG 62FD fungovala bezproblémově a najednou se objevila chyba FE4. Na myčce Whirpool se mi znázornila porucha F7.


U myčky začala naskakovat chyba s čílem F která má dle. Whirlpool je americká značka a jednotka vo výrobe bielej techniky, domácich spotrebičov a rôznych vybavení v domácnosti. Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. Najčastejšie poruchy práčky Whirlpool (podobný postup však môže fungovať aj pri iných značkách) vieme vyriešiť často aj sami, nezabúdajte však, že sa jedná o elektrospotrebič a zasahovať do elektrického okruhu či pracovať so spotrebičom pod napätím by mal len odborník – elektrikár s platnou vyhláškou! FPorucha elektrorozvodů (tachodynamo) FMotorová jednotka (kontakty) FPorucha topného tělesa – porucha pračky Whirlpool Fje řešitelná odborným servisem.


FPřeplnění vodou – tato závada pračky Whirlpool značí, že hadice nebo čerpadlo je zaplněné vodou. Může to být ale způsobené i pěnou. Porucha pračky Fuž rozebírají maminky na webu eMimino. F– porucha vykurovacieho telesa.


F– porucha elektronického ovládania. F– chyba v činnosti snímača hladiny vody. F– pri prevádzke odtokového čerpadla sa vyskytli problémy.


F– komunikačné problémy medzi elektronickým regulátorom a indikačným modulom. F– porucha procesu sušenia. Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru. S Whirlpool poznáte rozdiel. Porucha whirlpool umývačiek FEC ktorú vám ukáže display umývačky ja podľa manuálu viac možností ale najčastejšia po zlom spáde vypúšťacej hadice umývačky ktorá musí byť v spáde smerom dole kopcom samozrejme i keď nechápem prečo tam nedajú čerpadlo ako v práčke ktoré nemá taký problém s vypúšťaním aj do malej výšky je napúšťania hadica vody.


Ak pretečeniu kontakt na tlakový spínač je uzavretý pre viac ako sekúnd pretečeniu stavu dôjde. Při sušení mi to napíše porucha F1když peru,tak to nedělá,musím volat servis,děkuji za odpověď. Hlasování: Hlasování: OK amk-mohelnice. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Zoznam servisných stredísk. Vážený zákazník, garantom servisu na výrobky Whirlpool , Ignis a Bauknecht na území Slovenskej republiky je Whirlpool Slovakia Home Appliances spol. Značková servisná sieť je plne organizovaná sieť servisných gestorov a ich partnerov pre výkon záručných opráv, pozáručných opráv a opráv v predĺženej záruke a sú na uvedenú.


Jaká by mohla být další vada? Zkontrolujte, minimální výšku odpadní hadice a že potrubí není blokováno. F- Extrémně vysoká hladina vody. Zavřete dveře pevně na pozici hodin.


Dnes sa mi totiž pokazila, no pasa. Korunky na novú nemáme. O spotřebičích rodiny Whirlpool toho víme opravdu hodně. Dalo by se vlastně říct, že o nich víme skoro vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения