pátek 19. října 2018

Moštovna lažany

Na jejím vybudování měli zájem hlavně pěstitelé drobného ovoce a jabloní z okolních vesnic na Turnovsku. Internetova prezentace firmy Mostovna Lazany, vyroba napoju, spol. V rámci kolektivizace a vzestupu zemědělství se ale zdejší moštovna stala součástí zemědělské výroby. MOŠTOVNA LAŽANY , výroba nápojů, spol. Jizery, několik kilometrů severozápadně od města Turnova.


Liberec Libereckého kraje, administrativně však přísluší do obvodu obce s rozšířenou působností Turnov, který má sídlo v sousedním okrese Semily. Její původní název byl Zdroj Českého. Pracovní náplní bude : Zimní údržba veřejných ploch, komunikací a cest. Jedná se o práci se sněhovou frézou a obecním traktorem. Dále celoroční práce po obci – údržba veřejných ploch, sečení trávy, úklid obce.


Vylisovaná ovocná šťáva je pečlivě vyčeřena, filtrována, pasterována a okamžitě stočena do lahví. Obec Lažany se nachází v nadmořské výšce 2m n. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Bioovoce a zelenina Verich.


Sortiment bude dále doplňován a zpestřován výrobky dalších držitelů značky „Regionální produkt Český ráj“. Věříme, že za každým dobrým produktem by měl být dobrý záměr. Mošty vyjímečné kvality. Cesta ke kvalitnímu moštu začíná výběrem toho nejlepšího ovoce a zeleniny. Výroba: ovocné mošty a ovocné šťávy, bez použití konzervačních látek a jiných chemikálií.


V současné době dodáváme na trh druhů kvalitních nápojů, včetně čtyř BIO výrobků. Lažany Obec se rozkládá v jižním okraji libereckého okresu na hranici Českého ráje, vzdálena od města Turnova km. Nachází se v úrodné krajině s nadmořskou výškou 2m. Střed obce tvoří kotlina, která je otevřena k jihu, a k severu se pne mírné návrší zvané U Lipky, odkud je krásná vyhlídka do širokého okolí - Ještě Frýdštejn, Kozákov a Hruboskalsko. Jsme tradiční výrobce kvalitních moštů a ovocných šťáv, které jsou vyráběny striktně přírodní cestou, bez použití konzerv.


Po vylisování je šťáva pečlivě vyčeřena, přefiltrována, přepasterována a ihned stočena. Díky způsobu zpracování a konzervaci si přírodní ovocná šťáva uchovává svoji přirozenou hodnotu, chuť i výrazné aroma. Ovocné nápoje a nektary jsou vyrobeny z kvalitních koncentrátů.


Jablečný mošt je čistá přírodní šťáva získaná z jablek vypěstovaných na okraji CHKO Český ráj. Chuť i aroma jednotlivých šarží se lehce liší podle skladby odrůd a stupně konzumní zralosti. Právě to je dokladem čistě přírodního původu. Jablečná šťáva , mrkvová šťáva z koncentrátu ,přírodní aroma. Lažany Původně se v obci pěstovaly Lažanské okurky, jejich sláva pomalu zašla.


Dnes se v obci pěstují jabloně, jejichž plody zpracovává místní moštovna. Za povšimnutí stojí opravený kamenný kříž na návsi. Krajský soud v Ústí nad Labem, odd.


Vyhledejte si všechny výrobky své oblíbené značky a jednoduše je zapisujte do jídelníčku Kalorických tabulek. Pěnčín) Nabízíme výrobu ovocných nápojů a moštů. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения