pátek 26. října 2018

Obchodní dům my

Obchodní dům my

Novým majitelem pražského obchodního domu Máj, který je v posledních letech známý jako My , se stala developerská firma Amádeus Real. Firma to sdělila v tiskové zprávě. Máj (oficiálně MY Národní) je obchodní dům , který stojí v Praze na křižovatce ulic Spálená a Národní třída (č. p. 6 Národní 2 Spálená 22).


Obchodní dům my

Je to jeden z nejvýznamnějších zástupců české architektury 70. Podle znaleckého posudku společnosti NSG Morison činí hodnota nemovitosti, po odečtení všech závazků, zhruba 1milionů korun. Vyčlenil ho již do samostatné firmy. Jeho hodnota dosahuje podle znalce téměř 9milionů korun, po odečtení závazků jde zhruba o 1milionů. Unikátní kanceláře v samém centru Prahy.


Sledujte průběh rekonstrukce budovy, která vám změní život. Smetanova obchodní galerie Vsetín - je obchodní galerie v centru Vsetína. Nákup potravin, oblečení, kosmetiky, ubytování v hotelu, restaurace, relax ve wellness, cvičení ve fitku, 5D kino, bistro a dětský koutek.


Nechte se inspirovat skvělými nápady, recepty a tipy pro zdravý životní styl. Více informací: Několikapodlažní budova obchodního domu MY Národní vám nabízí naprosté vyžití v podobě nákupů a vyu. My se nachází na Národní třídě, jedné z hlavních tepen hlavního města. V přízemí tohoto obchodního domu nakoupíte kosmetické produkty, první patro se věnuje pánské módě, druhé patro dámské módě, v. Hodnota majetku sice dosahuje téměř 9mil. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Jeden z hlavních e-shopů s elektronikou a technikou v Evropě. Tesco prodává obchodní dům My. Prodáváme audio, video, nabíječky, baterie, měřicí a pájecí techniku, rc modely, techniku pro dům a zahradu, součástky, autopříslušenství a další. Kvalitní technické poradenství a rychlé dodávky.


U nás klademe důraz na kvalitu a tradici, a proto zde naleznete zástupce českých značek, ať už těch s bohatou historií či teprve nově vznikající. V každém hypermarketu pro vás denně pečeme čerstvé pečivo, bouráme čerstvé maso a vaříme čerstvá jídla. Většina obchodů má otevřeno od 08. Obchodní dům My , dříve Máj, na pražské Národní třídě je na prodej.


Osobní účty, půjčky, hypotéky, investice a spoření, pojištění, kurzovní lístek, pobočky a bankomaty, Smartbanking, Smart Klíč, Firmy a podnikatelé. Stylový obchodní dům My Národní se chystá oslavit své první narozeniny. U této příležitosti přichystal pro zákazníky řadu speciálních nabídek, zábavu pro děti a představí také zcela nové značky kosmetiky, oděvů i doplňků, z nichž některé uvádí na český trh exkluzivně. OD nyní nabízí 5značek pod jednou střechou.


Obchodní dům my

My má 3zaměstnanců, sedm nadzemních a tři podzemní podlaží. Přečtěte si o tématu obchodní dům my praha. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy obchodní dům my praha, které hledáte.


V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu obchodní dům my praha. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Obchodní centrum Novodvorská Plaza nabízí pohodlné nakupování v Praze parkování zdarma, obchodů a food court s nabídkou několika restaurací. Za jakou cenu obchodní dům na Národní třídě získala, firma neuvedla. Hlouček prodavačů, kteří v přízemí pražského obchodního domu My měli dnes ráno poslední poradu před jeho slavnostním otevřením, byl o něco početnější než skupinky lidí, které postávaly před hlavním vchodem.


Obchodní dům my

Poté, co obsluha skleněné dveře My Národní otevřela, se obchodní dům zákazníky zaplňoval jen pozvolna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения