čtvrtek 18. října 2018

Opravy myček brno

Improve Your Business ROI - Get A Better Deal On Silk Fabric. Ihned si s Vámi domluvím nejbližší volný termín. Již 25let zajištuji opravy automatických praček, myček nádobí a sušiček prádla v Brně a okolí. Máme více než dvacetileté zkušenosti s opravami praček.


Působíme v oblastech Brno , Tišnov, Velká Bíteš, Kuřim, Veverská Bítýška, Rosice a okolí těchto měst. Jmenuji se Michal Horčic a provádím opravy myček všech značek. Zd e uvádím důvodů, proč byste si mě mohli zvolit na opravu vaší myčky: 1. Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.


Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Vítejte na stránkách specializovaného servisního technika pozáručních myček nádobí. Free Shipping Available.


Získejte cenové nabídky zdarma. Opravy myček nádobí v Praze. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Servis domácích spotřebičů v Brně-venkov a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Mgr. Kamil Šlezinger, Karel Švaňhal, Roman Radimský,. Patří k tomu i ostatní průvodní výdaje,které živnostník má.


Kdyby si zákazník pozval firmu,zaplatil by více a ještě dph. Provádíme pozáruční servis a opravy praček, myček a sušiček. Nepustil jsem jen vodu,alezkontroloval celý spotřebič,jestli je v pořádku.


Zajišťujeme opravy praček a sušiček včetně demontáže, samotné opravy , zajištění náhradních dílů, zpětné montáže, zapojení a vyzkoušení přímo u zákazníka. Vladimír Marek ( Brno - Bystrc) Nabízíme opravy chladniček a mrazniček. Prodej nových i repasovaných domácích spotřebičů. Nabízíme Vám prodej a opravy praček, myček , sušiček, průmyslových praček, mandlů.


Můžete využít služeb soukromého opraváře nebo se obrátit na autorizovaní servis pro vaši značku myčky na nádobí. Poskytujeme kompletní servis, opravy , poradenství i zapojení nových spotřebičů. Prodáváme také náhradní díly na pračky, myčky, sušičky, sporáky, trouby. Díky této tradici jsme autorizovaným servisem a významným partnerem pro řadu značek. Nabízíme odvoz starého spotřebiče a zprovoznění nové pračky, myčky nebo sušičk.


Pavel Anderle - opravy spotřebičů Brno. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. OPRAVY PRAČEK, MYČEK A SPORÁKŮ. Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás.


Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения