pátek 19. října 2018

Zmrzlinové stroje opočno

FRIGOMAT KISS 3P Power VERTIKAL MIXER s nášlehovými čerpadly, řídící jednotky, nezávislé motory, pro vysoký výkon a dokonalé produkty. Náš sortiment zahrnuje zmrzlinové směsi, kornoutky, ledové tříště a mnohem více. Rádi Vám poradíme s výběrem zmrzlinového stroje a nabídneme možná řešení jeho pořízení. Zmrzlinové stroje rozvážíme na nová stanoviště novým majitelům.


Některé stroje už mají svá místa a točí první zmrzliny této sezóny. Opočno nabízí svým zákazníkům pronájem zmrzlinových strojů. Svým zákazníkům radíme řešit pronájem zmrzlinových strojů s předstihem, nejlépe v zimě před následující sezónou.


Vámi objednané zboží Vám dovezeme v sezóně dní v týdnu. Nemáte k dispozici dostatečný obnos? Nevadí, u nás máte možnost zakoupit Vámi vybrané zmrzlinové stroje na splátky.


Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny. Ročně pronajmeme cca 2zmrzlinových strojů a na naše zmrzlinové stroje máme ty. Jen deset minut nám stačí k tomu, abychom Vám ukázali sestavení stroje , spuštění, provoz, rozebrání a čištění stroje na točenou zmrzlinu FRIGOMAT. To vše krok za krokem a dokonce. Výrobce české zmrzliny z Opočna.


Rádi bychom Vám sdělili, že si všichni velice vážíme Vaší přízně. Přes uzavřené nájemní smlouvy s účinností od 01. Vás nebudeme požadovat nájemné za měsíc duben.


Vítejte v našem obchodě. Dobrý den Vítáme Vás na stránkách rodinné firmy POLI. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého.


Chcete sa dozvedieť viac o strojoch na točenú zmrzlinu? Chcete vedieť ako náš zmrzlinový stroj funguje v praxi? Neviete ako chutí nami predávaná.


Menší výrobníky zmrzliny jsou vhodné do domácností a malých gastronomických provozů, které se chtějí pochlubit vlastní čerstvě připravenou zmrzlinou. Novinkou jsou tekuté zmrzlinové směsi (UHT), které jsou deklarovány jako pasterované a jsou tedy vhodné i pro předsunutý prodej, stačí je nalít do stroje a zmrazit. Nabízíme Vám kvalitní zmrzlinové směsi předního českého výrobce zmrzlinových směsí s dlouholetou tradicí nyní nesoucí jméno BOHEMILK a. Správný postup je zmrzlinu vypustit ze stroje do připravené nádoby a uložit na noc v lednici (nikoliv v mrazáku). Vytáčíme do porcí, případně vaniček.


Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Inzerát Zmrzlinový stroj od České zmrzliny z Opočna v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena dohodou, od Vladimir Bohemilk na Sbazar. Předsezónní výprodej použitých strojů čerstvě po servisní prohlídce. Vytvořeno na Eshop-rychle. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies.


Je nutné potvrdit povinné sou. Proč zvolit stroje na točenou zmrzlinu od Frigomat? Značku Frigomat zdobí kvalita, spolehlivost a inovace.


Italské zmrzlinové stroje s více než 50letou tradicí znamenají pro své majitele vysokou a udržitelnou úroveň kvality zpracování a spolehlivosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения