čtvrtek 11. října 2018

Prosklené vitríny bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám vybavení prodejny,lékárny,kanceláře,zastavárny, prosklené vitríny zamykací,prodejní pulty v perfektním stavu.


Vše vyrobeno z hliníkového oválnáho profilu. Prosklené pulty, prosklené vitríny na zámek a jiné věci k prodeji. Rohový pult o délce metrů.


Dva prosklené pulty na zboží a jeden pult na kasu měří metry a šířka je cm. Pro případné dotazy volejte na tel. Knihy, nádobí, vázy, svíčky, dekorace. Vystavit si můžete cokoliv budete chtít a cokoliv uznáte za vhodné.


Vitríny se hodí kamkoliv a skvěle poslouží Vaším věcem, na které se díky nim nebude prášit. Inspirujte se a nakupujte vitríny na FAVI. S led osvětlením, závěsné, rohové, na modely. Popis: Prosklená vitrína chippendale v top stavu. Nově otevřená prodejna v ulici Klatovská třída Plzeň.


V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů. V nabídce jsou celoprosklené vitríny , rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. Bezpečnostní sklo a uzamykatelnost vitrín zajistí. Nábytok - Presklene vitriny bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Popis: prodám prosklené vitriny , zadní stěna zrcadlová, police z 1cm silného skla, které vydrží velkou zátěž.


V nabídce naleznete starožitné vitríny a skleníky v původním stavu, restaurované i repliky starožitných vitrín a skleníků. Prodám rustikální nábytek - masivní dubové dřevo, světlá barva. Jídelní příborník, prosklené vitríny rohové i rovné - vhodné do obývacího pokoje, šuplíkové komody, konferenční stůl,předsíňová stěna. Kvůli nutnému stěhování vše provizorně uloženo v suchu. Správná vitrína musí být praktická i hezká na pohled.


Ty ze SCONTA jsou nejen hezké, ale také kvalitní. Skleněné vitríny uchrání vaše cennosti před prachem a přesto zůstanou na očích. Ostatní - Prosklene vitriny bazar.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Popis: Dvě závěsné vitríny , dvě stojaté a prosklený pult. Stroje - Prosklena vitriny bazar. Oblé přední sklo, prosklené boky a LED osvětlení zajišťují ideální viditelnost prodávaného zboží.


Vlastnosti: ventilované chlazení vestavěný agregát chladivo R600a automatické odtávání digitální termostat přední oblé sklo prosklené boky nastavitelné police zadní posuvné dveře LED osvětlení vitríny nerezové. Bazar online, inzerce bilé techniky. Chladíci technika, vitríny a vinotéky.


Kupujte výhodně a levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения