středa 17. října 2018

Zabijačková kotlina

Zabijačková kotlina

Lehká plechová zabíjačková kotlina umožňuje snadnou manipulaci a údržbu. Součástí kotliny je dělený kouřovod a popelník. Smaltované zabíjačkové kotle jsou prakticky nezničitelné stejně jako poklice na zabíjačkový kotel.


Zabijačková kotlina

Maďarská zmes korenia do rybacích jedál, polievok. Zloženie: Sladká mletá paprika, soľ,. Kovová kotlina je natreta základnou čiernou farbou.


Upozornenie: Základná farba na kovovej kotline (paráku), kovovom ohnisku slúži iba ako ochrana pri prenose. Kotliny, paráky pod zabíjačkové kotle a grilovacie panvice. Náš shop je v stálej prevádzke bez obmedzení.


Zabijačková kotlina

Gulášový set Extra L. TERAZ LEN € Smaltované kastróly. Plynový varič liatinový. Nerezová súprava na zabíjačku 50L. Kotliny pod gulášové kotlíky a zabíjačkové kotle. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete Souhlas s jejich používáním.


Zabíjačková nerezová kotlina. EUR 1EUR bez DPH 1EUR 1EUR bez DPH. Priemer kotliny: cm. Výška samotnej kotliny: 4cm. Celková výška kotliny: cca 1cm. Zabijačková kotlina - parák.


Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok. Tento web používa súbory cookie. Pre anonymné meranie návštevnosti používame co. Kombi súprava na zabíjačku L Inox. Smaltovaná kotlina na zabíjačku - l - Vhodná na zabíjačky - Veľké párty - Oslavy.


Vážený zákaznici Naš shop je v stálé provozu bez omezení. Zboží si můžete objednat klasickým způsobem. Doplňkové informace: Použití: vhodné na zabíjačky, zahradní párty a rodinné slavnosti na polévky, guláše. Kotlíky na guláš, smaltované kotlíky, antikorové kotlíky, nerezové kotlíky, medené kotlíky, liatinové kotlíky, železné kotlíky, kotlíky na ryby, servírovacie kotlíky.


Zabijačková kotlina

Najlacnejšie kotlíky na guláš. Kotlík s trojnožkou Trojnožky na kotlíky. Pri kotline môžete sedieť alebo stáť a pohodlne budete miešať, pridávať ingrediencie do kotlíka. Pri vyberaní kotlíka sa nemusíte ohýbať (nebude Vás bolieť chrbát).


Pri varení sa nenarobíte! Kotlina obsahuje vysoké nožičky až cm. Kvalitný kovový dymovod (komín), ošetrený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения