pondělí 29. října 2018

Výměna topného tělesa v troubě fagor

Topné těleso na horní a spodní straně trouby ohřívá troubu stejnoměrně. Máte někdo zkušenosti s výměnou spodního topného tělesa u el. Jedná se o kombinovaný sporák Mora 227léta dobře sloužil nyní. Mám přerušené kruhové topné tělěso na troubě FAGOR 5H-1X. Je však pravda, že manželka pekla téměř výhradně v režimu horkovzdušné trouby s tím zadním kruhovým tělesem.


Nyní musí používat režimy s horním a spodním topným tělesem. Výběr správného topného tělesa. Záleží však na konkrétním modelu vaší trouby.


Náhradní topné těleso pasující přesně do vaší trouby nejlépe vyhledáte podle servisního kódu spotřebiče. Otevřete troubu a najděte servisní štítek. Get without the ads.


Dnes již rutinní oprava nedovíravé trouby Fagor Elegance Vít Zikmund. Unsubscribe from Vít Zikmund? Na Mory sú celkom prijateľné ceny nahradných dielov,tak vás to vyjde vymeniť špirálu celkom lacno,no možno len odišiel spinací prepínač,a nezopne ohrev,skúste najprv zapnúť len spodný ohrev či nebude topiť. Ku špirále je prístup zo zadnej strany,ku vrchu z predu keď posťahujete ovladacie gombíky,tak sa vám ukážu skrutky.


Pozor všade je tam 2V ,tak len človek s. Spodní těleso u trouby se musí vyměňovat zespoda. Izolaci je nejlépe uříznout ostrým nožem u spodního krycího plechu. Výměna tělesa a montáž plechů a izolace je v pohodě.


Toto topné těleso nemá oproti původnímu šroubky. Telefonicky mně sdělil servisní technik , že se spodní topné těleso se vyměňuje po demontáži zadního krytu sporákuMusí se toho demontovat ještě asi více:Vrhnu se nato po. Dobrý den,potřebovala bych vyměnit spodní topné těleso v horkovzdušné troubě Fagor.


Tato trouba má ovládací panel společný s varnou deskou. Samostatně stojí topné těleso kolem 9Kč. Pokud bych zavolala odborný servis,vyjde výměna velmi draho. Prosím proto o přibližnou kalkulaci.


Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na servis elektrospotřebičů. Pokud je to možné, prosíme, využijte v našem eshopu bezkontaktní platby (kartou online - předem nebo bankovním převodem). Předejdeme tak možnosti, že dopravci přistoupí k dočasnému zrušení doručování zásilek na dobírku. Vlevo a vpravo v troubě jsou drá˜ky s teleskopicky vysouvacími drá˜kami ve třech výškách.


Pro zasouvání roštu, pekáče nebo pánve pro tuk musíte vysunout teleskopicky vysouvací drá˜ky v příslušné výšce. Rošt a nízký nebo hluboký pekáč postavte na vytahovací drá˜ky a potom je rukou zatlačte do konce. Problém je v sehnání topného tělesa.


Jedna naše firma ho má v nabídce s poznámkou - nedostupné. Chápu, že je potřeba díly měnit a ne opravovat, ale abych vyhodil funkční čerpadlo jenom kvůli přepálenému plošnému odporu, tak to mi připadá jako zvrácenost. Dlouholetá zavedená značka Fagor si cení svých zákazníků a umí to dát najevo! Podmínky získání prodloužené záruky Fagor : V rámci akce společnost FAGOR ELEKTRO s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения