pondělí 15. října 2018

Jídelna beta brno

KLIMATIZOVÁNO OMLOUVÁME SE, ALE VZHLEDEM KE STÁVAJÍCÍ SITUACI BUDE PROVOZOVNA DO ODVOLÁNÍ UZAVŘENA doporučujeme na. Platit lze i elektronickými stravenkami EDENRED a SODEXO, a běž. It is an icon with title Back.


Provozujeme nekuřáckou samoobslužnou jídelnu. Zaměřujeme se především na tradiční českou kuchyni.

V nabdíce jsou jídla z hovězího, vepřového a drůbežího masa, dále jídla bezmasá i sladká, zeleninové saláty a nápoje. Polévka Selská s těstovinami obsahuje alergeny: 00009. Milí zákazníci, od pondělí 23. Děkujeme za přízeň a podporu a přejeme mnoho sil v této složité době.


TATL - restaurant, cafe, bar. Aktuální menu - jídelna U Lávky. JÍDELNA BETA, Brno Jedná se o samoobslužnou jídelnu poskytující služby odpovídající současnému trendu rychlého a současně kvalitního stravování v nekuřáckém prostředí.


Naší snahou je nabídnout široký sortiment hotových jídel převážně tradiční české kuchyně.

Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Výdejní doba: Po – Pá 11:– 14:hod. Moderní nekuřácká jídelna Kanas nabízí každý den nová jídla a široký výběr chlazených nápojů. Vybrat si můžete z nabídky deseti jídel, čerstvých zeleninových salátu a vynikajících zákusků. Platby jsou také možné klasickými i elektronickými stravenkami.


Přijímáme také platební karty. Denně jsou zde připravovány špičková jídla z čerstvých surovin včetně minutek. V rozhlehlých prostorách jídelny je možné pořádat i. V nabídce naleznete také salátový bar, dezery, točené nápoje. Vaříme obědy, polední menu. Připravujeme denně až druhů poledních menu.


Jídelna Staňkova, Brno. Informace a hodnocení restaurace BETA samoobslužná jídelna na adrese Nám. Panoptikum Beer Restaurant Brno Pivní restaurace Panoptikum je moderním konceptem pivnice přímo v centru Brna. Na našem jídelním lístku najdete pečená žebra, pivní pochutiny, steakovou kuchyni i české hotovky.


Organizujeme rodinné oslavy či svadby. Vážení strávníci, od pondělí 23.

Kontakt Sídlo společnosti Školní jídelna DJ s. Naše Školní jídelna je samostatný právní subjekt. V naší jídelně z celkového počtu vydáváme asi 6obědů žákům a zaměstnancům na zdejší ZŚ Bakalka. Přibližně 6obědů vyvážíme do ZŠ Hroznova a. Zveme Vás do našich jídelen na Cejlu a innogy (Špitálka 15), kde Vám nabízíme jídla z kvalitních českých potravin.


Naše jídla jsou připravována s péčí a snahou o co nejvyšší kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения