pátek 12. října 2018

Autoškola kladno ceník

Akce platí pouze do 15. Výuka v klimatizovaných vozech Škoda (Fabia a Rapid) a Nissan Qashqai. Kurzy specializované výhradně na výuku skupiny B (osobní auto). Výběr typu vozidla a zda chcete jezdit s instruktorem nebo instruktorkou.


Kladno - Viktor Porkert. Za účast na první závěrečné zkoušce má povinnost ze zákona každý uchazeč o řidičské oprávnění městskému úřadu zaplatit správní poplatek ve výši 7Kč (autoškole se při závěrečné zkoušce žádný poplatek neplatí). Platby za opakované zkoušky Městskému úřadu: test 1Kč, opakovaná jízda 4Kč.


Na základě domluvy jsme Vám schopni sestavit naprosto individuální kurz s individuálním přístupem. Respektuje individuální potřeby našich žáků a zájemců o kurz autoškoly. Zakládáme si na přátelském prostředí při výuce a výcviku a také u. Jsme Milan, Jirka a Míra, učitelé s dlouholetými zkušenostmi a chutí učit. Profesionální instruktoři.


Autoškola Miroslav Polidar, Miroslav Polidar. Máme mnohaleté zkušenosti s výcvikem řízení automobilů i motocyklů. Stačí vyplnit online přihlášku nebo se telefonicky domluvit a řidičák můžete začít dělat již další den. Ceny dalších kombinovaných výcviků,které zde nejsou uvedeny, lze dohodnout individuálně. Ceny u výcviků na motocykly jsou postaveny na zákonem daný počet hodin a zkoušku.


Hodinová sazba je za jízdu na cvičné ploše nebo s doprovodem po městě nebo za opak. Zkouška na motocyklu má. Délka vyučovací hodiny minut (dle zákona). Platba možná hotově nebo převodem na účet.


Autoskola Miroslav Polidar. Moderní učebna a výuka teorie. Teorie vychází z několikaleté praxe zkušených instruktorů, nejde pouze o čtení pravidel a zákona.


Součástí výuky jsou i nadstandardní témata jako infotainment v moderních automobilech, smart cities, elektromobilita, ale i základní technika pro každodenní použití. Možnost plateb na splátky! Ceny s odvozem, rychlokurzy a VIP programy jsou podle požadavků stanoveny dohodou.


Co za své peníze dostanete. Hlavním cílem autoškoly jsou spokojení studenti, kterým se dostane kvalitního vzdělání. O tom, že se nám tento cíl daří naplňovat, svědčí počet. Povinné ručení Generali Generali pojišťovna stanovuje sazby pojistného podle kubatury pojišťovaného vozidla.


Vítejte na stránce autoškoly. Naše autoškola nabízí kompletní služby v oblasti výcviku a výuky v řízení motocyklů (AM, A A), osobních vozidel (B), autobusů (D), nákladních vozidel (C) a přípojných vozidel (E). Zikova 1 Praha Hotel Bouček Mochov.


Při dodržení podmínek nadřízeného orgánu může školení proběhnout i přímo u Vás na pracovišti. Firma musí předat seznam žadatelů do termínu uzávěrky. Am, A A A - ceník Řidičský průkaz sk. B - ceník Řidičský průkaz sk. B v automatu - ceník Řidičský průkaz sk.


C - ceník Řidičský průkaz sk. D - ceník Řidičský průkaz sk. Naše autoškola zajišťuje pro zájemce výuku k získání řidičského průkazu a vybudovala si pověst seriózní firmy s velmi vstřícným přístupem k uchazečům o řidičské oprávnění.


Kompletní ceník naší autoškoly můžete stahovat zde: Ceník kurzovného pro všechny skupiny SLEVOVÁ AKCE Využíjte slevu 5Kč v případě přihlášení na kurz prostřednictvím naši Online přihlášky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения