pátek 12. října 2018

Květinová výzdoba na svatbu

Květinová výzdoba na svatbu

Dekorace na svatbu a květinová výzdoba Pro podtrhnutí celé svatby je velice důležité, aby s celkovou koncepcí ladila jak květinová výzdoba , tak zvolené svatební dekorace. Jaké jsou tipy různých dekorací a varianty svatební výzdoby nám poradila Míša Lorková z Harmonie Květin, bez které bychom se neobešli a která nám připravila nádhernou rustikální svatbu ve. Jednoznačnou součástí každé svatby je květinová výzdoba. Nechte si ji vytvořit na míru, jen pro Vás. Co patří do svatební květinové výzdoby?


Květinová výzdoba na svatbu

Víte, jaké originální květinové dekorace si na svatbu můžete nechat vytvořit? Ceny jsou různé, opět záleží na výběru květin, ročním období a množství. Pokud plánujete větší svatbu pro sto lidí, počítejte s útratou kolem čtyř až šesti tisíc.


Záleží ale na vašich požadavcích. Klasicky se do květinové dekorace zahrnuje kytice pro nevěstu, kytice pro matky nastávajících novomanželů. Květinová výzdoba je nedílnou součástí každé svatby.


Květinová výzdoba na svatbu

Květiny patří dokonce k dominantám svatební výzdoby. Dávají se na svatební stoly, automobil, do tanečního sálu apod. Obvykle se volí květiny živé, ale my pro vás máme tentokrát jiný, originální a zajímavý tip – výzdoba z umělých květin. Možná si říkáte, že je květinová výzdoba je zbytečná investice navíc, ale faktem je, že živé květy jsou jedním z hlavních faktorů, které dotvoří barevné schéma a náladu na oslavě.


A navíc jimi můžete udělat radost i ostatním a podělit se tak o své štěstí. Nechat si jednoduše poradit, netrvat na květinách, které jsou zrovna v danou roční dobu nejdražší, zpravidla se děje i to, že jsou také méně kvalitní. Za jakou sumu se dá udělat hezká květinová výzdoba ? To je příliš mnoho na to, aby květinová výzdoba (živá i některá umělá) „ležela na autě bez ochrany“.


Květinová výzdoba na svatbu

Jak ozdobit auto na svatbu , aby na kapotě nezůstala pouze seschlá poupata? Květy je třeba naaranžovat vhodným způsobem ( na listy, na dečku, na destičku, na organzu). Svatební kytice a svatební květinová výzdoba. Vítáme vás na stránkách kreativního květinového studia La Florista. Zakládáme si na individuálním přístupu, čerstvých květinách a originalitě.


Pracujeme s citem pro detail a s. V dnešním článku si připomeneme, které květinové prvky nesmí chybět na žádné svatbě. Je dobré si totiž uvědomit, že správně zvolené dekorace mohou celkový vzhled svatební hostiny povznést na vyšší úroveň. Dekorace svatební tabule by také měla být v souladu s květy použitými ve svatební kytici.


Auto ženicha bývá zdobeno skromněji různými druhy zeleně, příp. Ostatní auta jsou zdobená pouze myrtovými věnečky umístěnými do oken. Výzdoba aut stojí cca 3. Kč, může stát i více, záleží na druhu květin a na jejich množství. Tato květinová výzdoba je vhodná pro typickou svatbu s příbuznými i přáteli.


Prodej svatebních dekorací. I svatební kytice nebo květinová výzdoba se dají vyřešit levněji. Pokud jste zvyklá líčit se sama, není nutné si na svatbu objednávat vizážistku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения