středa 20. března 2019

Froté prostěradlo heureka

Máte vybrané filtry: froté prostěradlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“. Kvalitní české froté prostěradlo na dvoulůžko 180x2cm. Snadná údržba Napínací froté prostěradlo EXCLUSIVE modré vyrobené z pružného úpletu ve smyčkové variantě je vhodné pro všechny typy lůžek. Vypínací, opatřeno vyměnitelnou prádlovou gumou, která je všita v okraji prostěradla. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Každá korunka se počítá a pomůže vykouzlit úsměv na tvářích dětí, které uvítají i. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Froté prostěradlo s nepromokavou podložkou pro děti. Chrání matraci před znečištěním.


Vrchní strana je z froté materiálu, vespod je jemný potah měkčené folie, která nešustí. Díky pružnému úpletu, vyšší. Všetky informácie o produkte Plachta Xpose froté prostěradlo Exclusive - tmavě šedé 140x20 porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Xpose froté prostěradlo Exclusive - tmavě šedé 140x200. K hezkému povlečení bezpochyby patří vkusně sladěné a kvalitní froté prostěradlo.


Tvoří jej smyčková tkanina, která se skládá z bavlny a polyesteru. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté ? Toto ochranné prostěradlo zajistí klidný a ničím nerušený spánek.


Komfortní a příjemné ležení Zabraňuje proleženinám. Savý a prodyšný material. Pratelné při teplotě °C Odpovídá německým testům Öko-Tex Standard. Nabízíme Vám froté prostěradla s gumou, která jsou nejen praktická, ale i příjemná na dotyk a mají výborné a trvalé užitkové vlastnosti. FROTÉ prostěradlo do postýlky, které zaručí vašim malým špuntům ty nejsladší sny.


Je obšito gumov, díky níž se prostěradlo lehce upevní na matraci a dobře na ni drží. Luxusní froté prostěradlo 180x20 od českého výrobce. Vyberte si to správné prostěradlo pro nejdokonalejší pohodlí při spánku. Dětské prostěradlo vyrobené z kvalitního jemného bavlněného froté zakončené gumou zabrání shrnutí prostěradla a poskytne miminku příjemný odpočinek v dětské postýlce.


Nejenže ochrání Vaši matraci před znečištěním, může zároveň sloužit jako barevný doplněk v ložnici, ale především Vás příjemně zahřeje, a Vám se tak bude lépe usínat. Prostěradla do postýlky jsou určena pro ty nejmenší. Vyrábí se splétáním bavlněného a umělého vlákna, takže je nadýchané a měkké na dotek.


Chcete koupit kvalitní froté prostěradlo opravdu levně?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения