čtvrtek 7. března 2019

Keramické pivní tácky

Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Nechybí vám doma například ohříváček, otvírák nebo stylová přepravka? V této sekci naleznete vybavení a pomůcky, které by neměly chybět žádnému správnému pivaři.


Především si prohlédněte naši nabídku keramických pivních podtácků, které ochrání váš stůl i příjemně načatý pivní večer od zkázy. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna. Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Ostatní - Pivni tacky bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Největší e-shop s výčepní technikou, surovinami a příslušenství pro vaření piva.


V pivotéce provádíme záruční a pozáruční servis, montážní, poradenské a servisní práce s výčepní technikou. Takže můžou mít jiné pivní tácky např. Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro savtební hostiny, firemní večírky a promotion akce!


Potisk UV LED ekologickou technologií na velmi kvalitní pivní karton 500g o síle 2mm. S tácky umíme opravdu cokoliv. Spektrum tvarů pivních tácků je opravdu široké – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit.


Sada pivní sklenice a podtácku zabalená v dárkové krabičce je skvělý dárek pro muže. Materiál: sklo, porcelán. Originální pivní tácky s filmovými a komixovými motivy, dřevěné podtácky, keramické nebo korkové podtácky na Darkduck. Stylové tácky pod pivo. KOUPÍM STARÉ PIVNÍ PŮLLITRY,TŘETINKY,CEDULE A LAHVE.


Pivní tácky , pivní suvenýry, bazar, inzerce Pivní půllitry. KOUPÍM PIVNÍ SKLENICE, PŮLLITRY,TŘETINKY – DOBŘE ZAPLATÍM. ZAJÍMAVOST: Za velmi úspěšnou lze označit novinku chráněné keramické dílny Domova sv. Anežky – keramický pivní podtácek. KS - KERAMICKÉ PIVNÍ TÁCKY - BUDVAR - LIMITOVANÁ EDICE KE 1VÝROČÍ.


Kup teď 7Kč s dopravou 9Kč. Aukce Kč s dopravou Kč. Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn. Tak to jste na správném místě! Na tomto webu máte moľnost prohlédnout si celou moji naskenovanou sbírku a obohatit tu svoji.


Na vzájemné výměně se jistě dohodneme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения