pondělí 11. března 2019

Levné auto s nízkou spotřebou

Hledáte malé auto s nízkou spotřebou i emisemi? Jaké automobily jsou v současné době nejúspornější a proč? Podívejte se na top nejúspornějších automobilů, které potkáváme také na českých silnicích.


Vybírali jsme auto hlavně do městského provozu za dostupné peníze. Musí mít benzinový motor s nízkou spotřebou a slušný prostor pro posádku. Rodinné auto s nízkou spotřebou - to by si přála většina Čechů. Vybrali jsme dvanáct modelů, které tento cíl splňují.


Jde o vozy s karoseriemi kombi, MPV (víceúčelová auta) a SUV (volnočasová auta i do lehčího terénu). I u modrého oválu pořídíte malé vozítko s nízkou spotřebou. Za necelých dvě stě tisíc korun si odvezete Ka se čtyřválcem 1. Reálně budete jezdit se spotřebou přibližně o půl litru vyšší, ale i to není vůbec špatná hodnota na to, jak svižně celé auto působí. Auto rodinné velikosti za rozumnou cenu s nízkou spotřebou - taková je nejčastější představa průměrného Čecha, když si vybírá nový automobil.


Dobry den, jeste nikdy jsem nekupoval auto. Jinak 2má velmi levné díly z druhovýroby. Vozy s naftovými motory. Ačkoliv bylo ještě nedávno v obecném povědomí, že auta s manuální převodovkou jsou úspornější než verze s automaty, Corsa s nejmenším čtyřválcovým turbodieselem o výkonu koní (kW) tento zažitý fakt vyvrací. Ahoj, hledám nové auto s cenou od 80.


Automobilů se zázračně nízkou spotřebou najdete na českém trhu spoustu. Auta s nízkou spotřebou od AAA AUTO ! Není bez zajímavosti, že sem patří hlavně malé vozy, ale v nabídce je i jeden hybri městské auto a jedno, o kterém se dá říci, že dokáže bavit řidiče. Je to snad jediné auto na trhu, které dokáže spojit opravdu nízkou spotřebu paliva se zábavnými jízdními vlastnostmi. Praotec všech ekoaut, hybrid Toyota Prius, je jediným autem v našem výpisu s benzínovým motorem.


Tomu totiž pomáhá elektromotor a celkový výkon soustavy je až 1koní. Také je ale nejdražší a moc zábavy si s ním neužijete. To je prostě protimluv.


Je nějaké SUV, které by mělo nízkou spotřebu, alespoň blížící se ke srovnání s větším combi? Podle údajů výrobce by se třeba Chevrolet Captiva měl s. SUV s nízkou spotřebou - AutoRevue. Po městě s tím jedeš skoro v takových otáčkách, v jakých jezdí normální auta na dálnici. No a když to tak děláš, tak se samozřejmě můžeš rozloučit s nízkou spotřebou. Obecně na nízkou spotřebu je dobré malé auto s malým motorem, sama bych si vybrala německé nebo japonské.


Auto s nízkou spotřebou do 170tis. Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma malé levné auto pro holky. Hledám totiž malé auto do města, na nákupy atd.


EKO poplatek již zaplacen. K vozu druhá sada obutých kol – vyfoceno. Levné , praktické auto s nízkou spotřebou. Rok výroby je totožný s rokem uvedením do provozu. Nic netajíme – lustrace CEBIA a M vyfocen VIN u každého vozidla.


Seat je s modelem Leon ve Frankfurtu opravdu produktivní. Mimo verzi ST představil i alternativy Ecomotive a TGI. Obě mají vynikat slušným výkonem a nízkou spotřebou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения