pondělí 4. března 2019

Okské nože

OKSKÉ NOŽE – KVALITA A ÚČELNOST. Město Pavlovo na Oke je proslaveno již od 16. Všechny nože dodáváme s koženým pouzdrem. Nože prověřené Spetsnaz!


Kizlyar, Kizlyar Supreme, Zodiac, Zlatous Air, Melita-K.

Zdravím všechny nožomily. Okské nože se vyrabí v Rusku, v malém městě Pavlovo na Oke. Zavírací kapesní nože jsou nepostradatelným parťákem na cesty do přírody. V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. V našem obchode naleznete ty nejkvalitnější kousky pro každou příležitost: nože do kuchyni všech druhu, nože na lov, pořádné tesáky do přírody, dokonce i záchranářské nože.


Prohlédněte si naši nabídku nožů vhodných pro lovecké, sportovní i rekreační účely. U loveckých nožů se klade důraz na zpracování čepele i rukojeti, která by měla být maximálně komfortní, stejně tak jako u zavíracích nožů.

Nyní výrazně širší sortiment modelů a provedení. Už v době vládnutí cara Ivana Hrozného bylo město známo především tím, že dodávalo kované zbraně přímo na carský dvůr. Díky tomu nakupující vědí, že ať u nás zvolí cokoliv, dostou to nejlepší.


Vážený klient, predstavujeme Vám produkciu nožov známej ruskej firmy Okske sídliacej v Rusku. Firma sídli v strednom Ruske v meste Pavlovo. Mesto bola známe už za čias Ivana Hrozného ako dodávateľ kovaných výrobkov pre armádu. Počínaje loveckými, taktickými, damaškovými, outdoorovými, kuchyňskými přes nože záchranářské, vrhací, luxusní a sběratelské, motýlky, mačety, kukri až po speciální nože na houby, na ústřice, nože pro děti, motýlky a další.


Nabídka gravírování nožů. U nás si vybere opravdu každý. Republika (159) Aleš Halfar (1) Aleš Karban (1) Aleš Vencovský (1) Alois Němec (1) Antonín Gojko Murtinger (1) Antonín Prošek (1) Arrigos (1) Augustin Rebec (1) Bareš (1) Bedřich Zamrazil (1) Bohdan Chalupný (1) Bohumil Černoch (1) Čeněk Sedláček (1) Dabakyan Arkady (1) Dalibor Žajdlík (1) Darken Knife - Jiří Cigler. Lovecké nože do přírody i na běžné denní požití od předních světových výrobců.


V nabídce nechybějí ani nože zavírací a příslušenství k nim. Bylo rozhodnuto sdělit Hafaistosu s. Je to vysokouhliková nerezová oceľ s až podielom chrómu. Oceľ 65xma vynikajúcu korozieodoľnosť a odolnosť voči opotrebeniu.


Naše společnost se zabývá prodejem nožů.

V závislosti na konstrukci může jít například o full tang nože (vyrobené z jednoho kusu oceli, který prochází celou rukojetí) nebo nože na trn - tato konstrukce je typická například při skandinávských nožích. Kvalitní nůž ruské výroby z oceli 95x- obdoba oceli 440C. Originálne nože a chladné zbrane od výrobcu, ktorý dodáva zbrane pre ruské ozbrojené sily a zložky špeciálneho určenia Spetsnaz. Výsledkem jsou zajímavé nože z vysoce kvalitních materiálů, vyrobené pomocí nejnovějších technologií. Ruské nože Kizlyar Supreme jsou vyrobeny převážně z oceli Dnebo AUS- méně časté jsou iné oceli, např.


C, Niolox, Sleipner, CPM-4V, N69 Lohmann PGK. Materiály použité na rukojeti jsou převážně kompozitní. Lovecké damaškové nože z ruské kovárny Klementěva nabízí neuvěřitelný poměr ceny a kvality, resp. Pavlovská Sloboda (dnešní Pavlovo na Oke) proslavila svojí železnou řemeslnou malovýrobou.


Tato oblast byla vždy známa svými kováři a mistry, kteří zde vyráběli chladné. Přesto se víc a víc mění styl - jsou vidět stále více zavírací nože , moderní design a materiály, a také taktické nože s odnímatelnou části sloužící k otevírání jednou rukou (Folder messer), které by sloužily ke cti i každému americkému nožíři. Za to je zodpovědná především mladá generace nožířů, která. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Pravidelné akce a slevy na Kapesní nože. Victorinox, Cold Steel, Mikov a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения