pátek 29. března 2019

Paletové regály rozměry

Paletové regály rozměry

Paletov é regály Jungheinrich u nás! Nejvyšší kvalita za rozumné ceny. Kvalitní paletov é regály na míru! Osvědčená kvalita od Jungheinrich. Prvotřídní zákaznický servis.


Paletové regály rozměry

Užívejte výhod kompetence výrobce. Vozíky pro každé použití. Přímo ve Vaší blízkosti. Servis regálových zařízení. Vše na míru Vašim potřebám.


Základní rozměry které potřebujeme znát pro výpočet cenové nabídky jsou výška regálů, celková délka, kolik palet vedle sebe bude v jedné sekci a počet paletových míst nad sebou. PALETOVÉ REGÁLY PROMAN. Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory. Tento modulární systém ukládání dovoluje využít optimálně prostor skladu.


Paletové regály rozměry

Náš propracovaný paletový regálový systém v robustním provedení je hospodárným řešením pro všechny typy skladových celků. Je zde manipulováno převážně s paletami za pomoci vyskozdvižných vozíků. Palety jsou ukládány na dva ukládací nosníky.


Nosníky jsou uloženy v rámu, který tvoří kostru pro celý peltový regálový systém. Na prvním místě je bezpečnost a spolehlivost. Díky velmi pečlivému testování a vyvíjení jednotlivých komponent můžeme hrdě prohlásit, že naše paletové regály odpovídají jak přísným normám FEM (Fédération Européenne de la Manutention), tak neméně přísným normám EN 15. Pomocí tohoto systému můžete ušetřit až místa, jako kdybyste používali konvenční paletové regály. Jsme profesionálové ve světě regálů, nabízíme komplexní servis při vybavování archivů, skladů, dílen a jiných skladovacích prostor.


Paletové regály rozměry

Jedná se především o nabídku policových regálů, a to jednak v celých sestavách, tak i po jednotlivých komponentech. Toho lze využít například při dokoupení poškozených dílů policových regálů, případně při uvažovaném. Vhodné jsou zejména do skladů a průmyslových objektů.


Dělí se na několik typů, dle způsobu ukládání a tvaru konstrukce. Levné použité regály , kompletní nabídka. Všechny druhy našich regálů v použitém stavu, prodáváme je kolem původních cen, většinou ještě levněji.


Konkrétní druhy regálů si můžete vybrat podle obrázků na úvodní stránce, počty, rozměry i ceny jsou uvedeny vždy vedle v popisku. Zvolte paletové regály , které budou za let stejně kvalitní jako v den doručení a montáže. Regály necháváme testovat ve Strojírenském zkušebním ústavu v Jablonci nad Nisou. Poradenství, návrh, realizace při výběru.


Kompletní řešení od specialistů na logistiku. Najdete u nás policové regály ,tak i paletové regály , regály do archivu nebo kovové regály. Specializujeme se také na vybavení prodejen a obchodů. Máme různé typy chladících vitrín a široký sortiment drátěných stojanů a dalších doplňků. Policové regály se vyrábí v několika typech, které se liší tvarem průřezu sloupů, rozměry polic a systémem jejich uchycení.


Tento komplexní systém pro paletové regály představuje odolné, flexibilní a trvanlivé řešení pro celou řadu skladů a podobných provozů. Technický popis paletových regálů Begpal. Podle hmotnosti skladovaného zboží lze konfigurovat nosníky pro optimální a bezpečné uložení. Konvenční paletové regály - Nejuniverzálnější systém pro přímý a snadný přístup ke každé paletě.


Mecalux: Kovové regály , skladovací systémy, automatické sklady. Běžně jsou jednořadé paletové regály umístěny po obvodu skladu a dvouřadé regály uprostřed. Ideální regály do archivu.


Nejčastější rozměry regálů do archivu jsou hloubky polic 3nebo 4mm pro jednostranný přístěnný regál a 6mm pro regál oboustranný, přístupný ze dvou stran, stojící tedy v prostoru. Na regály lze naložit šanony klasických i netradičních rozměrů. Prosklené vitríny jsou tvořeny z části z prodejních regálů. Slouží k ukládání a vystavení drobného sortimentu, jako jsou šperky nebo hodinky.


Jejich velkou výhodou je možnost uzavírání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения