pátek 22. března 2019

Držák na víno na zeď

Praktický držák na lahve vína na zeď. Elegantní tvar a ušlechtilý materiál dělají z tohoto držáku na víno zajímavý bytový doplněk. Dodáváme včetně montážení materiálu. Vinný stojan na zeď je držák na sklenice na víno , který snadno umístíte na zeď. V této kategorii našeho internetového obchodu naleznete stojany na víno a láhve, nástěnné držáky a nesčetné množství stojanů na kola různých modifikací.


Z nabídky produktů za výhodné ceny si jistě vybere každý. Udělejte dojem na své hosty, pozvěte je na dobré víno a servírujte láhev vína v netradičním lasovém držáku. Stylový držák na víno zkrášlí Váš stůl a povzbudí každého vinaře. Lasový držák na víno je originální dárek ke stolování.


Stylové a praktické držáky na víno jsou atraktivním doplňkem rozmanitého vzhledu. Určeny jsou na odlišný počet lahví podle konkrétního typu. Může jít o nástěnné držáky, držáky do lednice, stojany a držáky na stůl a další varianty. Vyrobeny jsou ze dřeva a kovu.


Pro milovníky vína tu máme specialitu. Jedinečný doplněk do interiéru s patřičným citátem. Díky kovovému pantu se dá složit. Je jištěn kovovým hákem.


Držák na víno je vhodný pro lahví. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno.


Držák na víno na zeď

Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů. Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů.


Pokud vás trápí nedostatek prostoru na podlaze v garáži, tak pro vás bude držák pneumatik na zeď šikovným pomocníkem. Pořiďte si domácí vinotéku. Zvládne vaše kola efektivně uložit, a proto zbyde prostor i na další náčiní.


Stačí ho připevnit na zeď pomocí dodávaného montážního materiálu a hrdlo lahve vsunout do nerezového oka držáku. Vína budou na očích, bezpečně a správně uložena. Nástěnný držák na lahve vína CIOSO je praktickým pomocníkem. Kovaný stojan na víno zeď Zásobník, pro vinotéku, bary, venkovní posezení, vinný sklípek, kovová dekorace, pěkný dárek. Ručně vyrobený zásobník, každý zásobník je originál, vždy se liší, rozměrem a zpracováním.


Závěsný držák na víno Raw zaujme svým unikátním zpracováním ze surového dřeva. Nejvyšší čas sáhnout po elegantním držáku na víno. Skleničky jsou díky němu po ruce, nehrozí, že je omylem zničí například děti, až si budou brát svůj oblíbený hrníček z kuchyňské linky, ušetříte místo a držák se navíc stane působivým doplňkem každého interiéru. Materiálem pro držáky je kov v různorodé barevné úpravě. Masivní teakové dřevo a kovové držáky zajistí ideální stabilit.


Každé víno , které stojí za to, si zaslouží mít své čestné místo na speciálním stojanu či v regálu. Ať už hodláte stojan na víno pořídit jako dárek sobě nebo někomu ze svých blízkých, určitě si vyberete přesně ten ve vašem stylu. Stojany na víno ‒ i lahve si zaslouží krásně bydlet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения