středa 20. března 2019

Royal dux sošky cena

Royal dux sošky cena

Dubí, závod Royal Dux v Duchcově. Porcelánové, ručně vyráběné firgurky. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. The high quality pottery and porcelain figures produced there are now generally referred to by the abbreviated name, Royal Dux. Inzerát Sošky - Royal Dux v okrese Teplice, cena 650Kč, od Dux na Sbazar. Historie porcelánové manufaktury.


Predám tieto figúrky, všetko originál royal dux Bohemia. Poškodené cca za polovičnú cenu. Vinár - Isis, nový stojí 1Eur, predám za 1Eur.


Royal dux sošky cena

Vinárka - Isis, nová stojí 1Eur, predám za 1Eur. Pán rokoko - Isis, nový stojí Eur, predám. Royal Dux Bohemia - porcelánová manufaktura Duchcov je jednou z nejvýznamnějších českých porcelánek.


Vhodné pro sběratele i jako dárek. Royal dux - Holčička s kaprem, výška cm. Dvě starožitné sošky - figurky po babičce. Platba na účet nebo osobní převzetí. Druhá soška - Holčička s panenkou - klaunem, výška cm.


Odporúča sa sošky zvierat ručne umývať teplou vodou a utierať jemným. Sošky zvierat sa musí servisovať opatrne. Každá kus je originálním uměleckým dílem. Hledejte… Vložit nabídku.


Různé Sošky royal dux s poškozením Inzerát byl odebran z oblíbených. Exkluzívne umelecké diela a starožitnosti. Starožitnosti Haluška s. Akékoľvek používanie obrazových a textových súčastí tejto stránky je podmienené výslovným súhlasom jej vlastníka.


Cena Františka Pláničky, porcelán Royal Dux. Podstavec galzovaný, ruce s míčem bez glazury. Velmi zajímavý sběratelský kousek.


Víme co je důležité - možnost dobře si věc prohlédnout. Proto klademe tak velký důraz na kvalitní fotografii, abychom Vám usnadnili identifikaci předmětu a tím i schopnost rozhodnout se o jeho koupi. Raritní secesní porcelánová figura Dux Royal Drak s rakem. Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní.


Royal dux sošky cena

Soška od Royal Dux ,dáma s vějířem, výška sošky 25cm, váha 450g. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Běžící srnky, Royal Dux z 2. Vykoupím za hotové porcelánové sošky Royal Dux , staré i novější z 80.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения