pondělí 25. března 2019

Napínací prostěradla

Napínací prostěradla

Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Napínací prostěradla Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte.


Napínací prostěradla

Garantujeme Vám, že toto jsou nejkvalitnější prostěradla , jaká se na našem trhu dají koupit. Všechna napínací prostěradla mají kvalitní všitou gumu pro delší životnost a lepší stabilitu. Zároveň s tím, ze Vám občas pošleme upozornění na akce, slevy apod.


Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Většina lidí zná klasická prostěradla , která se používají na pružinové a pěnové. Nabízíme různé druhy napínacích prostěradel: žerzej, jersey, froté, elastické.


Napínací prostěradla

A různé barvy: bílá, šedá, modrá, béžová, šedomodrá. Najdete u nás napínací froté prostěradla , jersey prostěradla vhodná zejména k saténovému, flanelovému a krepovému povlečení, flanelová napínací prostěradla pro chladné noci a klasická bavlněná prostěradla. Samozřejmě nechybí ani tolik oblíbená prostěradla z mikrovlákna a prostěradla do dětských postýlek. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany.


Napínací froté a Jersey prostěradla se matraci přizpůsobí snadno a díky gumě všité v tunýlku na ní dobře drží a nekloužou. Rozměr propínacích prostěradel bývá. Snadno se povléká a díky gumě po obvodu perfektně drží na matraci. Oblíbená jsou také bavlněná prostěradla s gumou po obvodu.


Kdo dává přednost luxusu zvolí nejspíše saténové. Všechna prostěradla jsou vyrobena z kvalitních materiálů a jsou napínací. Důležitý je materiál, z kterého je prostěradlo vyrobeno, protože každému z nás vyhovuje něco jiného. Z naší nabídky si můžete vybrat saténová prostěradla s gumou anebo klasická saténová prostěradla bez gumy.


Velikou předností je jejich tvarová stálost a to, že se nemusí. Naše napínací prostěradla dobře sedí a drží na matraci díky přesným výrobním rozměrům. Prostěradla vyrábíme z materiálů froté, jersey a hladká bavlna.


Napínací prostěradla

Naše prostěradla 120x2mají vysokou gramáž a jsou české výroby. Bavlněná prostěradla s napínací gumou jsou hodně žádaná a také velmi oblíbená. Výběr vhodných plátěných prostěradel Vám zaručeně přispěje k pohodovému a ničím nerušenému spánku.


Bavlněná napínací prostěradla Vám zaručí, že se budete cítit během noci příjemně a ráno se budete probouzet zcela odpočatí. Na vyšší matrace doporučujeme ušít prostěradla na zakázku s vyšší bokem na podhrnutí. Napínací úchyty na prostěradla - sada kusů jednoduchá aplikace pro všechny typy prostěradel Napínací úchyty na prostěradla zabrání jejich shrnování na lůžku. Výběr správného prostěradla je pro konečný komfort spaní stejně důležitý jako volba povlečení a přikrývky. Kromě barvy je možné si vybrat z mnoha různých materiálů, které nejlépe vyhovují právě Vám.


V nabídce jsou 90x200cm a. Firma Petr Helt již více jak dvacet let vyrábí a dodává dětská prostěradla , ložní soupravy či ručníky do školek či mateřských škol. Zakládáme si na tom, že uvedená prostěradla vyrábíme osvědčenými postupy z kvalitních materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения