pondělí 18. března 2019

Kartonové krabice praha

Kartonové krabice praha

Nakupte a získejte dárek zdarma! Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků. Kartonové krabice jsou vyrobeny z třívrstvé, pětivrstvé nebo sedmivrstvé lepenky nejvyšší kvality.


Nabízíme poštovní, zásilkové, stěhovací a úložné krabice různých rozměrů, od malých krabiček až po přepravní EURO boxy. Pro firmy nabízíme archivační krabice , pro uchování papírových. Jaký kartonový obal vybrat? Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky.


Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek. V naší nabídce jsou jednak klasické třívrstvé kartonové krabice včetně výsekových krabic, ale také pevné a odolné krabice pětivrstvé. Při hledání specifických rozměrů prosím použijte filtr pro podrobné vyhledávání krabic dle rozměrů níže, kde můžete zvolit rozsah délky, šířky, výšku, počet vrstev kartonu a také barvu.


Kartonové krabice praha

Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly. Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny. Pokud hledáte kartonové krabice , lepící pásky a potisk lepících pásek, obálky, fólie, tašky, pytle a sáčky a další obalové materiály, jste u nás zcela správně. Na našem eshopu nabízíme kompletní sortiment obalového materiálu. Naleznete u nás krabičky, papírové krabice , krabice na stěhování či archivační.


Objednejte si u nás krabice , obálky, bublinkové fólie, lepicí pásky, boxy, sáčky, tašky a další obaly s dodáním do hodin a množstevní slevou až. V současné době také naleznete v sekci výprodej kartonových krabic aktuální nabídku za zvýhodněné ceny. Jedná se o krabice stěhovací, úložné, archivační, ale také paletové kartonové boxy a některé druhy kartonových tubusů. Tyto kartony jsou přizpůsobeny na větší zátěž až několik desítek kilogramů, dle velikosti krabice. Kontaktujte nás pro nabídku zdarma!


Odlište své zásilky od konkurence. Krabice a vše pro balení na jednom místě. Nabízíme stěhovací, zásilkové a úložné krabice různých velikostí, od nejmenších až po přepravní boxy, klopové i víkové krabice. Počet vrstev lepenky pak ovlivňuje pevnost a kvalitu kartonových krabic, nejčastěji se používá třívrstvá, pětivrstvá a sedmivrstvá vlnitá lepenka.


Volný prodej na prodejně prozatím z hygienických důvodů není možný. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu.


Kartonové krabice praha

Snadno se skládají a díky plochým dodávkám i skladují. VVL lepenka je vhodná pro balení zboží, které má nižší hmotnost. Stěna o síle - mm tak spolehlivě zabrání znehodnocení obsahu zásilky. Pak určitě zvolte krabice z třívrstvé lepenky 3VVL.


Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Praha kartonové krabice Praha kartonové krabice Praha kartonové krabice Praha kartonové krabice Praha kartonové krabice Praha kartonové krabice Praha kartonové krabice Prajha kartonové krabice Praha kartonové krabice Praha 1 levné kartonové krabice , použité kartonové krabice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения