čtvrtek 7. března 2019

Plastové přepravky na maso

Přepravky na maso a masné výrobky - standart v náročné logistice. Možnost potisku EEE– splňují normy DIN Vyrobeno z HDPE. Plastové přepravky pro ovoce a zeleninu, malé - dokg.


Prodám stohovatelné plastové přepravky děrované, včetně dna, pro ovoce a. Každá přepravka je vyrobená z kvalitního polyetylénu a je odolná vůči olejům a kyselinám. Samozřejmostí je možnost jejich stohování, přepravky do sebe navzájem zapadají. Kromě místa tak ušetříte i na manipulačních nákladech.


Hladký povrch umožňuje perfektní čistění. Optimalizovaná konstrukce dna. Víko i přepravka mají očka na přichycení víka k přepravce.


Plastové přepravky na maso

Dále máme v nabídce několik typů přepravek na ovoce a zeleninu, včetně nového typu se odnosnými otvory. Všechny přepravky na maso mají plné stěny, které zabraňují úniku vody při rozmrzání mražených kusů masa. Všechny plastové přepravky na maso v uvedeném e-shopu jsou české výroby a mají ATEST pro přepravu potravinářských výrobků. Můžete je tak bez obav používat ve skladu, v řeznictví, v masokombinátech a jinde, kde se pracuje se syrovým. Vzhledem k atestaci většiny přepravek jsou vhodné pro přepravu potravinářských výrobků - ovoce, zeleninu, maso , pečivo a mnoho dalšího.


Objednejte si plastové přepravky , které jsou spolehlivé, odolné a mají univerzální využití. NÁSTĚNKY BRNO Společnost PPO GROUP CZ s. Lokomotiva Mistrovství České republiky žen ve futsalu. Dodáváme přepravky zajišťující uchování a ochranu kvality výrobků, během skladování a přepravy, které jsou zároveň velmi snadno umyvatelné a zcela hygienické.


Uzavíratelné plastové bedny na nářadí, zakrývací plachty na dřevo, stínící sítě na ploty, přepravky na ovoce a zeleninu, plastové sudy na dešťovou vodu, dřevěné boxy, palety a mnoho dalšího. Dům a zahrada - Prodam prepravky bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jsou vyrobeny z kvalitního HDPE plastu. U horního okraje jsou otvory, které slouží pro snazší odnos přepravek.


Plastové přepravky na maso

Ve vozidle ušetříte spoustu místa. Co se rozměrů týče, tak na vás čekají přepravky o velikosti 8× 6× 2mm, které jsou naprosto dostačující. Všechny produkty od uvedeného výrobce jsou stoprocentně recyklovatelné. Rozmanitost provedení přepravek u nás nemá meze. Klasické hygienické přepravky na maso a potraviny.


Koupím jakékoliv plastové přepravky - pekařské, na maso , uzeniny, ovoce, zelenina,vysoké, nízké, děrované, plné, plata, technické na výrobky. Přepravka na maso - hmotnost a rozměry Přepravka na maso Maximeat od Schoeller Allibert je dodávána v rozměrech 8mm x 6mm x 2mm. Vzhledem k tomu, že rozměry kontejneru jsou jednotné a umožňujíc stohování, do chladírenského skladu se vejde více boxů. Taková masová krabice váží asi kg, což je asi dvakrát méně. Uvítám větší množství, ale není podmínkou.


Znečištění a drobné poškození nevadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения