čtvrtek 14. března 2019

Zátkovačka bazar

Stroje - Zatkovacka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dom a záhrada - Zatkovacka na bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Text inzerátu Dobrý den, koupím ruční zátkovačku s mosaznými čelistmi. Kategorie: Koupím vybaven í. Bloecher,napájení 3V,korky přírodní nebo silikonové.


Poslat vzkaz uživateli. Ostatní informace na tel. Poloautomatická zátkovačka 12. Prodám velmi pěknou a plně funkční poloautomatickou zátkovačku na 380v.


Inzerát Starožitná zátkovačka lahví na vino. Brno-město, cena 250Kč, od Maria Khripunova na Sbazar. Popis: Prodám novou pneumatickou poloautomatickou zátkovačku se zásobníkem a podavačem korků.


Vyberajte z inzerátov. Fotogalerie k inzerátu. FRIEDERICH,napájení 3V,korky přírodní neb. Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren.


Bezplatná inzercia, zatkovacka - predaj a inzercia. Dům a zahrada - Pripravek bazar. Vybírejte z inzerátů. Zátkovačka na KORKOVÉ zátky stojanová velká a malá. Plastový uzávěr NOVATWIST (ruční uzavírání) Papírové filtry.


Nabízím velice KVALITNÍ zátkovačku na lahve. Jedná se o poctivý železný výrobek, který vám vydrží na věky! U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Zátkování se provádí pomocí gumové paličky. Korunkové zátky 29mm - 100ks. Vhodné k uzavírání láhví pomocí ruční zátkovačky. Těsnění je vhodné pro pivo,. Pronájem vozítek Segway.


Speciálně upravené chladiče CWP 2V, CWP 300V. Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Umístění: Vinařské potřeby Zátkova�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения