pondělí 4. března 2019

Prodám hydraulický lis na ovoce

Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Lis na ovoce , zeleninu, je nepoužitý. Symbolem TOP jsou označeny nabí. Drtič je 1x použitý, lis 3x použitý.


Kontakt pouze telefonický. Potřebný výkon od 25koní. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů lis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pracovní deska se dá nastavit na pozic.


Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický , rámový nebo ruční. Video kanál Mostovače CZ na Na můžete nyní přes video kanál Moštovače CZ sledovat aktualizované prezentace a videa Lisů. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné.


Má z boční strany křížový šroub, kterým úchyt roztáhneme a pak jej nasadíme na lištu a utáhneme. Klasický olejový hydraulický lis na kyvety robustní konstrukce s jednoduchou obsluhou. Nerez hydraulický lis na ovoce VARES HYDRAULIC L. Včetně nařezaného dřeva - mprken o délce cm. Hydraulický lis s drtičkou ovoce v jednom kompaktu. Další podrobnosti meilem.


Doprava poštou nebo osobním převzetím. Nabízím zcela nový , nepoužitý vynikající lis na ovoce. Koš 24l buk,pístnice zesílena,ocel.


Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Nerezové provedení je zárukou dlouhé životnosti a hydraulická panenka ulehčí práci. Objem koše na ovoce je 18litrů. Lis je natřen potravinářskou barvou.


Lisování není pracné a je opravdu komfortní. Přístřešek se nechá jednoduše zakrýt proti povětrnostním vlivům. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva.


Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l.


Elektrický drtič na zeleninu a ovoce. Podrtí jablka, hrušky, hrozny, švestky bižalmy jakož i jiné druhy ovoce a zeleniny. Jeho výhodou je vynikající manipulace.


Za použití menšího autozvedáku ( je dodáván zvlášť ) lisujeme bez námahy. Cena dohodou, volejte na uvedené číslo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения