středa 13. března 2019

Síťová deka pro koně

Síťová deka pro koně

Zde najdete všechny druhy dek pro koně přehledně rozdělené do podkategorií. Aby jste našli rychle deku, kterou potřebujete, doporučujeme využít v jednotlivých podkategoriích filtrování, například dle délky zad. S výběrem deky pro koně Vám rádi pomůžeme, napište nám třeba přes messenger.


Deky pro koně vyberete v mnoha barvách, střihách a velikostech – od těch pro nejmenší poníky až po velikosti pro opravdu velké koně. Deky na koně , elastický popruh, fleecová deka , bederka, bederní deka , síťová deka , nepromokavá deka , výběhová deka , termodeka, vybere si každý! Nabízíme vysoce kvalitní a propracované deky od špičkových a léty prověřených světových výrobců, a každoročně také velké množství dek ve velmi slušné kvalitě, za neopakovatelné akční ceny. Kvalitní síťová deka s otvorem pro sedlo. Prodyšná deka pro citlivé koně jako.


Deky pro koně ,Síťované deky,Odpocovací deky,Letní deky,Stájové deky,Nepromokavé, výběhové deky,Termodeky,Bederní, jezdecké deky,Deky hříběcí,Vesty a doplňky k dekám Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Zapínání vpředu na rychlopřezku. Křížové zapínání pod břichem. Měkce podložený kohoutek. Síťovina má větší oka - doporučujeme zejména jako deku do stáje nebo na přepravu.


Speciální deka , navržená pro koně trpící letní vyrážkou. Chrání od hlavy až k ocasu. Celý krk, pod břichem je široký pás. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Vybírejte si Deky na koně podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Síťové deky pro koně využijete během pastevní, letní sezóny. Díky speciální síťovině, ze které je deka vyrobena, se hmyz nedostane až na kůži koně a nemůže ho pokousat. Síťová deka je lehká, prodyšná a koni nevadí.


Může se v ní volně pohybovat i válet. Hustá síťová deka pro koně z absorpčního polyesteru, s polypropylenovými okraji a křížovým zapínáním pod břicho. Dekorovací deka Požívaná pouze pro dozdobení koně třeba při závodech, bývají na nich vyšitá jména, disciplíny, které kůň vyhrál, nebo třeba loga sponzora. Prostě jsou jen pro parádu. Lze ji ale použít pro přepravu ze závodů jako třeba Odpocovací deku.


Deky proti hmyzu pro koně Deky proti hmyzu, kvalitní síťovky nebo přímo ekzémové, všechny vyzkoušené na vlastních muchařích (máme heč :-) ). Přitom deka zůstává prodyšnou a kůň se v ní nepotí, po letní bouřce je na koni za chvilku suchá. Jezdecká síťová deka pro koně s krkem a třásněmi proti hmyzu. Záševky na prsou jsou navrženy tak, aby nepřetržité nošení deky neomezovalo nikterak pohyb.


Deka ekzémová - Security. Pokud budete koně dekovat, ujistěte se, že je suchý a nemá na sobě bahno a pot, který by mohl způsobit odření či infekci. Námi nabízené deky jsou vyrobeny z kvalitních a příjemných materiálů, které jsou díky jejich vlastnostem určeny pro celodenní nošení. Deky pro koně mají především chránit koně při špatném počasí, cladu nebo naopak při velkém teplu a mají udržet komfort pohodlí po vysoké námaze nebo v nepříznivých klimatických podmínkách.


Savá odpocovací deka pro koně s křížovým zapínáním pod břicho. Extra hustá, prakticky neznatelná síťovina je základem pevnosti této deky. Deky na koně slouží k ochraně při špatném počasí, chladu, vysokému teplu nebo obtížnému hmyzu. Hmyz materiálem neproleze, tkaninu nepropíchne.


Při výběru vhodné deky pro vašeho koně se vždy řiďte rozměrem od kohoutku až po kořen ocasu. Kč Stájová deka s podšívkou 135cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Zas mi přijde zbytečné, když kůň nemá letní vyrážku, alergie, atd. Klasická deka , mazat mezi nohama a maska mi přijde dost. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tak pro muchaře a spol.


Já třeba dokud to jde tak nedávám deku, ale v období. Domů Potřeby pro koně - Deky pro koně. Jezdecké potřeby, potřeby pro chov koní a hospodářských zvířat.


Filtrovat položky Řazení podle Počet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения