středa 13. března 2019

Kovová síta

Bodově svařované síto se čtvercovými nebo obdélníkovými oky. Předkrepované dráty jsou vzájemně propleteny v obou směrech a to propůjčuje pletivu vysokou pevnost pružení a dlouhou životnost. Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta a svařované sítě s většími oky, ale i jemné mikronové filtrační tkaniny. Je možné si vybrat z mnoha rozměrových či materiálových variant, které jsou vhodné pro.


Pro milovníky trendů minulého století nabízíme zajímavě řešená svítidla, která jsou k dostání v jedinečném vintage stylu. Drátěná síta jsou utkána či svařena z ocelových drátů.

Vyberte si z naší bohaté nabídky. Drôtené sitá s pravouhlými okami. Zvárané sitá vo formátoch POUŽITIE. Sitá sú vhodné pre výrobu prepravných paliet, krytov, klietok, kovového nábytku, panelov, klietok pre chov kožušinových zvierat, siete pre drôtený program, interiéry budov, dekorácie, siete do betonárskych výrobkov, šablóny pre podlahové kúrenie, priemyselné podlahy, káblové žľaby, pergoly, oplotenie, skladové prvky, skladové. Povrchově upravená - pozinkovaná.


V tabulce výše naleznete různé rozměrové varianty co do velikosti ok (roztečí drátů) a síly drátu, ze kterého je síť vypletena. Nerezová tkanina kovová , se čtvercovými oky. Jsou speciální jemná drátěná síta , která jsou díky svému tkaní určená k filtrování kapalin či filtraci za vysokých tlaků.


Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy.

Kovové a rabicové tkaniny se používají jako třídící síta , při prosívání malty resp. Dále se používají jako sítě proti hmyzu a zvířatům. Ve stavebnictví se používají na zpevnění betonu v rozích a koutech. Takto ošetrený stolík vydrží bez korózie roky vonku aj vnútri.


V prípade „čerstvého“ pozinku alebo inak galvanicky upravenej ocele je potrebné použiť vhodný prednáter s dobrou priľnavosťou k týmto materiálom. SN ISO 5- Zkušební síta. Kovová tkanina, děrovaný plech a elektroformovaná folie. Jmenovité velikosti otvorů. Dodáváme široký sortiment průmyslových sít vysoké kvality.


V sekci Výrobky naleznete širokou nabídku polyuretanových sít, včetně nejrozmanitějšího příslušenství, dále nabízíme kovová síta , gumová a prstová síta. Isenmann - dodavatel průmyslových sít prvotřídní kvality. Rozměry síta : dle požadavků zákazníka, max.


Avšak díky malému průměru ok, 2xmm, je tkanina využívána také jako včelařské pletivo. Mřížky a síta – kovové , silonové, drátěné pletivo. SÍtA S pravoúhlými oky rátěné síto s vojitým krepem se čtvercovými oky (obélníkovými) harfová SÍtA prstová SÍtA kovová SÍtA w stabilnější tvar oka. Jemné drátěné pletivo a tkanina drátěná, ocelová. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Stláčacie gombíky využijete na spojovanie hrubších látok.

Nitovanie sa uskutočňuje plastovým mini lisom, ktorý je súčasťou balenia. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny. Sieťky proti hmyzu na mieru. Pevné, dverové, samonavíjacie.


Najnižšia cena a expresné dodanie. Nakúpte siete proti hmyzu u nás a ušetríte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения