středa 13. března 2019

Silvercrest solární nabíječka návod

Silvercrest solární nabíječka návod

Po vybití baterie se pak nabíječka umístí na slunce, a solární panel absorbuje energii vyzářenou ze Slunce. Součástí sady jsou také přísavky, pomocí kterých se dá nabíječka SilverCrest přilepit na okno, a dobíjet takto efektivně. V Lidlu můžete v akci zakoupit solární nabíječku privátní značky SilverCrest. Solární panel je vysoce výkonný.


Funguje k nabíjení mobilů, MP3. Navržena je tak, aby vynikala co nejmenší hmotností a nezabírala prakticky žádné místo v batohu. Podstatným pozitivem je vysoká rychlost nabíjení. Vzhledem k tomu, že energie není proháněna žádnou.


SilverCrest Solal Charger z Lidlu - vloženo do Poradna: Lidl má teď v akci za 3Kč tuto solární nabíječku. Jakou s ní máte zkušenost? Nabíjela krásně, ale za chvíli mobil párkrát pípnul a oznámil, že toto zařízení asi není. Bude se hodit jako doplněk na dovolenou pro horké slunečné dny, kdy je autobaterie náchylná k rychlému vybíjení. Autonabíječka se startem.


Silvercrest solární nabíječka návod

Výhodou je mobilita, nemusíte na cestách hledat zásuvku. Další slevy drobného elektra na Kupi. Powerbanku si nabijete vždy před cestou a podle kapacity. SolCatcher–5W – malá skládací solární nabíječka pro menší elektronická zařízení.


Výkonná solární nabíječka , která vám zajistí dostatek energie pro Vaše menší elektronická zařízení po. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Prý mohou dokonce dobít autobaterii.


Silvercrest solární nabíječka návod

Viděl jsem nyní nabídku solárního dobíjecího panelu. Pravidelně nechávám delší dobu na ulici odstavený vůz a mám při tom obavu o stav jeho akumulátoru. Hledáte český návod autonabíječky baterií Ultimate Speed z Lidlu? Nevíte si rady, jak dodržet postup v návodu a spustit test na rozpoznání zcela vybité autobaterie?


Nabíječka má ochranu proti přebíjení akumulátorů i proti přepólování. Možno použít pro nabíjení USB zařízení jako powerbanky, mobily, tablety. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Návod k použití nabíječky nebo také manuál, je soupis základních a pokročilých funkcí výrobku hobby - dílna - auto - elektrická zařízení - nabíječky. Jsou zde uvedeny i kontakty na záruční opravny a servis nabíječky. Skládací solární nabíječka je nezávislá na zdroji proudu. Pokud je kfotopasti připojena solární nabíječka , fotopast je prioritně napájena ze solární nabíječky.


Nepoužívejte ostré předměty, které by mohly způsobit poškrábání solárního článku. Pro nabíjení pomocí slunečního záření, vystavte nebíječku kolmo k čistému a. V DC port pro nabíjení notebooků, autobaterie a dalších zařízení. V USB port pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů, externích baterií. Jste někde v přírodě nebo na pláži a nemáte jak nabít svůj telefon? Vysoce účinná solární nabíječky ve variantách.


Silvercrest solární nabíječka návod

Rychlo nabíječka mobilních telefonů a všeho na USB zásuvku, jako třeba powerbanky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения