pátek 1. března 2019

Sklárna květná

Sklárna květná

Sklárna Květná je jednou z nejdéle fungujících skláren na našem území. Lokalita pro výstavbu byla vybrána velmi pečlivě v centru bukových lesů nedaleko Uherského Ostrohu v katastru obce Strání, nalezišti kvalitního sklářského písku. Cerva Bohemia - sklárna Květná. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb.


Informujte se o aktuální situaci u provozovatele. Jedna z nejdéle fungujících skláren. Sklárna vyráběla i za druhé světové války, po které byla znárodněna a převzal ji stát.


Crystalite Bohemia - Květná. Ruční výroba skla má ve Strání více než dvousetletou tradici. První sklárna zde byla založena v části Květná , koncem 18. Lichtensteinem pro velké zásoby bukového dřeva potřebného pro vytápění sklářských pecí.


Den otevřených dveří skláren Květná. Využijte výjimečnou příležitost zhlédnout ruční výrobu českého křišťálu v nejdéle fungující sklárně na našem území! Vítejte na stránkách obce Květná , která je má katastrální plochu 89ha, obyvatel 420. Osada Květná má 1čísel. Kvalitní bezolovnatý křišťál obohacený titanem pro větší odolnost.


Znovuotevření se sklárna dočkala v říjnu r. V současnosti světelská sklárna provozuje tavících agregátů s denní. Stále také nabízíme vybrané dekorace, které přichází na řadu ke konci výrobního procesu. To, co zde vidíte, představuje jednu z našich nejproslulejších kolekcí Jessie zdobenou pravým zlatem. This video is unavailable.


Sklárna květná

Sklárna v Květné, která je částí obce Strání, je jednou z nejdéle fungujících skláren v České republice. Zájemci můžou zaslat nabídku na podatelnu obecního úřadu Strání. Nejdéle fungující sklárna na našem území letos slaví 2let. Květná leží v katastrálním území Strání o výměře 3km 2. Obcí protéká řeka Klanečnice, do níž se zde vlévá Svinárský potok a potok Kaštinka.


Top Wholesale Suppliers. Find Wholesale Product Suppliers Great Prices! Source Quality Products From China. Trade Safely With Full Protection. More Convenient, More Efficient.


Sklárna květná

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Ochrana soukromí – cookies. Využijte vyjímečnou příležitost zhlédnouti ruční výrobu českého skla. Moravských skláren a web - východní Morava.


Nové změny v opatřeních po jednání vlády 6. Majitelem skláren se stala 29.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения